Насловна / Србија / Политика / Милан Лапчевић напустио ДСС и наступаће као самостални посланик: То није она странка од пре 10-15 година

Милан Лапчевић напустио ДСС и наступаће као самостални посланик: То није она странка од пре 10-15 година

Посланик у Скупштини Србије Милан Лапчевић саопштио је да је иступио из Демократске странке Србије и да ће у парламенту даље наступати као самостални и независни посланик.

Он је новинарима у Скупштини Србије рекао да ће и даље у парламенту заступати интересе грађана јужне и југоисточне Србије и указивати на погубност централизације Србије, огромне разлике у запослености, стандарду, платама и демографији, али да другој странци ни посланичком клубу „за сада“ неће приступати.

Како је навео, све странке у Србији су централистички настројене, руководство је као и у ДСС-у из Београду, такви ставови се после преливају и на државну политику, а „централизација је рак рана која изједа Србију“.

Лапчевић је казао да се ДСС данас разликује доста у односну на онај ДСС од пре 10 или 15 година и да у органима управљања те странке нема никог ван Београда.

Он је казао и да се актуелно руководство није на адекватан начин понашало према бирачима и да није нашло начин да допре до њих и адекватно представи своју политику.

Бета

Актуелно

Врачар (не)ће пасти

Мало је вероватно, али не треба искључити ни ту могућност да ће власт СНС у …

СНС добио први ШАМАР због Косова: ДСС изашао из коалиције у 14 ОПШТИНА!

Председништво Демократске странке Србије (ДСС) одлучило је да сви општински одбори који су у 14 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons