fbpx
понедељак , 24 фебруара 2020

Милан Стаматовић оснива странку „Здрава Србија“

0
(0)

Председник општине Чајетина и вођа Покрета за здраву Србију Милан Стаматовић најавио је за понедељак оснивачки сабор нове политичке партије која ће се звати Здрава Србија.

На Духовски понедељак (Друге тројице), 5. јуна 2017. године, у селу Љубиш на Златибору, одржаћемо први народни сабор будућих оснивача нове политичке странке која ће се звати Здрава Србија (ЗС), најавио је Милан Стаматовић, истичући да ће скупу присуствовати иницијатори из Чајетине, Ужица, Ариља, Нове Вароши, Прибоја, Ивањице, Пожеге, Косјерића, Бајине Баште, Чачка, Краљева, Новог Сада, Београда и осталих крајева Србије.

Стаматовић је објаснио да ће иницијатори, од понедељка и званично отпочети процес формирања и регистрације Здраве Србије која ће бити јединствена, аутентично регионална странка по месту настајања, али и оригинална по томе што јој је циљ да помогне оздрављењу целе Србије, акцијом из унутрашњости, а не из Београда, као и да „системом концентричних кругова, из Западне Србије, подстакне промене на боље територији читаве Србије“.

Група грађана „За здраву Србију“ стајала је, као предлагач, иза имена председничког кандидата Милана Стаматовића на минулим председничким изборима 2. априла, а под истим именом учествовала је и на локалним изборима у Косјерићу, 17. априла, када је освојила 12 одсто гласова и три одборничка мандата у тамошњој Скупштини општине, наводи се у саопштењу председника општине Чајетина.

Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *