Мило и Хашим политички близанци: Сложно против Срба

0
(0)

Знали смо да посљедњих година Мило Ђукановић и Хашим Тачи дјелују као један, али данас су у тој љубави претјерали. И у љубави, када се претјера, некако све прелази у патетику и бљутаву мелодраму, што се овој двојици политичких близанаца данас догодило.

-Западни Балкан се промијенио набоље након Дејтонског споразума, али још нијесу побијеђене идеје великодржавних национализама и успоравање европског пута довело би до њиховог јачања, оцијенили су Мило Ђукановић и Хашим Тачи са једног скупа на обали српског мора.

Од овога закључка и просјечно образованом читаоцу је мука, а онима који мало боље познају шта се све на Балкану дешавало посљедњих 100 година, преврне се све оно што су прије неки сат појели. Чуј, Мило и Тачи се сложили да још нијесу побијеђени великодржавни пројекти? При томе су наравно мислили на тобожње великосрпске пројекте, против којих они заједнички раде и спашавају овај несрећни Балкан од Срба и њиховог све тањег и тањег територијалног интегритета! Одвратно да одвратније не може бити и не знам шта је Мило јутрос попио, да ли албански коњак или неко слично јако пиће, па онако у мамурлуку удружује се са првим који му налети против Срба.

И гдје баш нађе Хашима који прије неки дан најави уједињење Албаније и његове некакве албанске државе на Космету. На Балкану једино ко тренутно сања великодржавни пројекат и из петних жила ради на њему, па на ријечима присваја оно што никада није било његово, баш је Тачи и његова дружина из Приштине. И сад се он нашао да у Будви критикује било кога, а посебно Србе који ево већ деценијама константно имају све мање и мање животног простора и то највише захваљујући великодржавном пројекту чији је главни извршилац Тачи, а први помагач, земљо отвори се, црногорски предсједник!

Иако је ова дукљанско-албанска љубав некако вјештачка и утемељена на политичким интересима, обеспокојава свакога нормалног грађанина у Црној Гори. Гдје то води све нас предсједник Мило и како би то он да нас угура у одбрану од тог великосрпског пројекта? Некако нам се у албанску државу не иде, а Србима је нешто претијесно и на Балкану, а не у тој само њима познатој великосрпској творевини. Другачији су наши снови, а најмање права има да их тумаче Мило и Хашим. Нека им Бог помогне, када су се већ овако сложно и ударнички удружили против Срба!

Пише: Иван Милошевић, ИН4С

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

БЛИСКОСТ ИДЕЈА ЂУКАНОВИЋА И НДХ! Владика Јоаникије упозорава!

5 (3) Не треба заборавити да је тај наратив изобилно коришћен као покриће за језиве …

ПРИНУДНА НАПЛАТА ПОРЕСКОГ ДУГА? Дритан открио да Мило дугује 12,4 милиона евра пореза

4.3 (4) Док прича о наводном поштовању Устава и закона, Мило Ђукановић дугује 12,4 милиона …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend