fbpx

МУП: Србија неће населити мигранте то је манипулација, а Вучић каже да хоћемо пред камерама! (видео)

5
(11)

Kо говори неистину и манипулише јавношћу?

Миљан Станојевић начелник Управе граничне полиције тврди да су“чиста манипулације“ наводи политичара и медија о потписивању тајног о насељавању миграната по нашој земљи.

Истовремено председник Србије и СНС Александар Вучић јавно је говорио да је ће се мигранти са Блиског Истока и Субсахарске Африке насељавати у нашу земљу и да је то његов план за дизање наталитета и остваривање нултог миграционог салда, то јест поравнању броја младих који одлазе из земље са новопридошлицама о чему сведоче и бројни видео записи.

VUČIĆ: Mlade koji napuštaju Srbiju ćemo zameniti migranti

PODELITE SA PRIJATELJIMA: Tok misli našeg predsednika "Mladi odlaze, briga me zameniću ih migrantima"… Mi imamo predlog, hajde da zadržimo mlade, da ih zaposlimo i dignemo natalitet, a granice neka ostanu zatvorene, ako mogu Mađari, Finci, Japanci, Poljaci, Slovaci… nismo mi valjda toliko nesposobni kao država da neumemo da stimulišemo prostu reprodukciju.

Gepostet von Pokret za slobodu i nezavisnost am Sonntag, 18. März 2018

Поједини политичари и тада су обмањивали јавност, као и данас, иако је свима апсолутно јасно да Србија мигрантима није крајња дестинација, већ тек једна од држава кроз коју пролазе на путу ка Западној Европи“, поручио је Станојевић а пренело министарство унутрашњих послова. Ипак иако је Запад примарна мета за мигранте, Источна Европа је резервна опција о чему сведоче и бројни притисци ЕУ на Мађарску, Пољску, Чешку и Словачку да прими мигранте који желе ту да живе.

Vučić: Migranti će dići natalitet Srbiji

Za koga Vučić očekuje da će migranti glasati, za njega ili one koji su protiv ileglane migracije i trgovine ljudima? Samo pitamo za mišljenje onako logički.

Gepostet von Pokret za slobodu i nezavisnost am Freitag, 12. Juli 2019

Припадник МУП-а тврди да они који говоре о плану за насељавање миграната потврђују да је реч наводно о обманама тиме што наводе да је у 2019. у Србију дошло око 12.000 миграната и да их тренутно у земљи има око 6.800.

Упркос тврдњама Станојевића, Србије је недавно променила закон о азилу како би олакшала долазак имиграната, а посланица СНС Љиљана Малушић најавила је давање напуштених кућа по Србији мигрнатима.

Poslanica SNS: Migrantima ćemo davati srpske kuće

Ljiljana Malušić, poslanica režima želi da daje našu imovinu ilegalnim migrantima…govori o tome da im "moramo pomoći", dok je potpuno hladnokrvna i ne zanima je da pomogne siromašnim građanima Srbije. Ima 0% empatije za one koji nemaju za lekove, za one koji nemaju pare da upišu fakultet, za one koji umiru, jer nemaju za operaciju. Inače zakon koji omogućava masovnu migraciju u Srbiju je već donet snimak je od pre par meseci. Spremite se za poskupljenja i veće poreze jer "moramo" da izdržavamo druge.

Gepostet von Pokret za slobodu i nezavisnost am Mittwoch, 20. Juni 2018

Шта не све то каже МУП:

„И отуда је свакако јасно да у њиховим тврдњама о трајном насељавању 618.000 миграната, које упорно најављују већ две године, нема ни зрна истине. Свакако смо сви у Србији сведоци да се нити масовна насељавања миграната нити масовна враћања нису догодила, нити се догађају“, тврди начелник граничне полиције.

Vučić: Naseljavaćemo migrante po Srbiji, iako vam se to ne sviđa!

VUČIĆ: Srbija mora da naseljava migrante, problem je što su građani Srbije mrzitelji. On nam priča da navodno gajimo mržnju prema muslimanima, on koji je pozivao na ubijanje 100 muslimana za 1 Srbina.

Gepostet von Pokret za slobodu i nezavisnost am Dienstag, 28. Mai 2019

Недовно је Аустријски министар унутрашњих послова изјавио да је Србија пристала да прима азиланте које Аустрија одбије, а оформљена је и специјална комисија у парламенту која ће истражити да ли је било потписивања тајних уговора.

Извор: Дневна Газета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Председник ако је и болестан ићи ће на Сајам, да покаже размаженом свету како је Сајам сјајан!

4.8 (9) Последња у низу параноичних и паничних објава које смо добили од Владе Србије …

РТС 2 узвраћа ударац! (видео)

5 (7) Чика доктор све лепо објаснио. Паметном доста. Rts 2 zadaje udarac Rts 2 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *