fbpx
Насловна / Србија / Друштво / МУТАВИ ЗГУБИДАН поново напада независне медије и новинаре!

МУТАВИ ЗГУБИДАН поново напада независне медије и новинаре!

Премијерка Србије Ана Брнабић поновила је да у Србији постоје објективни новинари, али да их је веома мало, додајући да не мисли да се новинари у земљи нечега плаше.

„Моја изјава у Европском парламенту је била да мислим да их углавном има за или против, да имамо јако мало објективних“, рекла је Ана Брнабић у интервју за телевизију Прва упитана да ли у Србији постоје објективни новинари.

Упитана да ли мисли да се новинари нечега плаше, она је казала да апсолутно не мисли да се новинари у Србији нечега плаше.

„Нисам стекла такав утисак. Читам и недељнике, гледам и телевизије које не подржавају политику владе, апсолутно не бих могла да кажем да се плаше било чега“, рекла је она.

Она је казала да јој је највише радости од када је премијерка донело Министарство просвете, науке и технолошког развоја због увођења информационих технологија као обавезног предмета од петог разреда основне школе.

Оценила је да је важно да се у просвету уведу платни разреди као систем у којем се награђују најбољи, рекавши да није фер систем у коме свих 80.00с0 наставника, учитеља и професора добијају увек универзално, једнако повећање зато што немају сви исти учинак и не труде се сви једнако.

Навела је и да је веома задовољна спортом због све већег броја медаља, додајући да то не би било могуће без значајних улагања и награђивања спортиста и њихових тренера.

„Јако сам задовољна спортом, имамо све више медаља, али то не би могло без значајних улагања у мандату претходне владе, без наставка улагања у мандату ове владе и без одговорне политике награђивања спортиста и тренера“, рекла је Ана Брнабић.

Упитана зашто четири медаље паратеквондистима нису плаћене, Ана Брнабић је казала да је изненађена тиме и да ће проверити.

Говорећи о култури, Ана Брнабић је казала да је буџет за културу у 2018. години повећан и да се нада да ће реконструкција Народног музеја бити завршен у јуну ове години што је, како је оценила, отимистична процена.

Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Нико још није гласао. Будите први!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Цвијетин Миливојевић: О српском вишестраначју, детету, мајци и крокодилу

4.7 (13) Неће Врховник изаћи у сусрет већини захтева опозиције, барем не оним који би …

Марко Видојковић: МАРИНА АБРАМОВИЋ ВУЧИЋ БРНАБИЋ

4.7 (131) Неуки често дрве како је Абрмовићка најобичнији преварант, да је то што ради …

Један коментар

  1. mislim da nije lepo ometene osobe nazivati mutavim zgubidanima. to je nepoštovanje njihovog hendikepa u nemogućnosti reprodukcije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *