Србија

Вучић, СНС и СПС су отворени непријатељи српских државних и националних интереса!

После јучерашњих дешавања на Космету и у Београду и задњој будали треба да буде јасно да је Вучић шиптарски агент од интереса

Беше то овако у једној земљи на брдовитом Балкану. Комплетан државни врх укључујући председника државе, председника владе, министре, шефове војних и цивилних служби безбедности непријатељ је узео туто комплет под своје. Непријатељ који већ вековима покушава да буквално биолошки затре Србе. Ти непријатељски планови обрисе добијају ломом Отоманске империје и аустро-угарском анексијом Босне и Херцеговине где су аустро-угари први пут у Европи применили британско решење гашења побуне ланцом концетрациних логора. Данас те планове биолошког затирања Срба и српске државе проводи нико други до председник Србије Александар Вучић са својом и коалиционим странкама које учествују у власти.

Вучић, СНС и СПС су отворени непријатељи српских државних и националних интереса!
Шиптарски терористи скидају српску заставу за зграде општине у Зубином потоку

Британци су те концетрационе логоре у Јужној Африци користили како би сузбили побуну холандских Бура којима су дошли да отму земљу пуну злата и дијаманата. Kако се Бури нису предавали Британци су основали читав ланац концетрационих логора у које су затворили децу и жене Бура које су потом изгладњивањем побили. Кроз те концетрационе логоре Британаца прошло је око 200.000 Бура а животе је у њима оставило по званичним подацима њих 20.000. 80% страдалих у тим британским логорима била су деца. Незванични подаци самих Бура кажу да је прој побијених у британским логорима био око 60.000 људи углавном деце и жена.

Тај британски рецепт гушења побуне над Србима у Босни и Херцеговини примењивали су аустро-угари који су у ланцу концетрационих логора у БиХ глађу поубијали на десетине хиљада Срба углавном жена, деце и страца. Тако је само у Добојском логору глађу и болештинама побијено преко 12.000 Срба да би само у априлу 1916. године аусто-угари у том концетрационом логору побили 643 српске деце. Данас се о тим аустро-угарским логорима смрти за Србе веома мало зна а прави број оних које су аустро-угари побили у тим логорима никада нећемо сазнати.

Вучић, СНС и СПС су отворени непријатељи српских државних и националних интереса!
фото: Миодраг Драшкић, Ројтерс

После тих аустро-угарских логора за Србе уследили су усташки, нацистички и комунистички. У првом светском рату нестало је око 56% мушке популације у Србији и Србија се од тог биолошког губитка никада није опоравила. Намачка царевина и аустро-угарска монархија извршиле су тада над Србима прави геноцид. Тај геноцид над Србима настављен је и у Другом светском рату и у комунистичкој диктатури Броза. У Другом светском рату поред ланаца концетрационих логора успостављених на територији НДХ деловали су и ланци концетрационих логора у Србији а Србе су масовно одводили и убијали у нацистичке концетрационе логоре широм Европе. Тако су владика Николај и патријарх Дожић крај рата дочекали у концетрационом логору Дахау са још 11 свештеника СПЦ.

Вучић, СНС и СПС су отворени непријатељи српских државних и националних интереса!
Фото: РТС

Јосип Броз Тито наставио је традицију сатирања Срба. Одмах по уласку комунистичке војске у Србију широм Србије кренула су масовна стрељана и убијања свих оних који су комунистима и комунистичком режиму могли да представљају опасност. У неколико година црвеног терорра извршени су масовни злочини и убиства невиног српског цивилног становништва у којима су комунисти побили око 100.000 хиљада људи а још 60.000 утамничили. Познато је да данас у Србији и даље постоји преко 200 масовних гробница које су неистражене а у које су комунистички зликовци сахрањивали своје жртве.  Тито је касније у концетрационе логоре слао непослушне партијске кадрове углавном Србе.

Распад комунистичке Југославије донео је нове ланце концетрационих логора за Србе. Широм БиХ, Хрватске и Косова и Метохије. У тим логорима настављен је већ вековни геноцид над Србима. Новина је била што су Србима у концетрациним логорима шиптарских терориста на Космету и у Албанији вађени органи који су потом продавани на црном тржишту. У распаду комуистичке Југославије над Србима је извршено и највеће етничко чишћење у постхитлеровској Европи. Са територије некадашње комунистике републике Хрватске протерано је 250.000 Срба са њихових вековних огњишта. То етничко чишћење Срба поприлично је добро документовано па се чак и знају лични подаци страних војних планера који су то етничко чићење испланирали док су хрватске усташе то само спровеле у дело.

Вучић, СНС и СПС су отворени непријатељи српских државних и националних интереса!
Министар одбране слави долазак на место председника организоване криминалне групе познате као СНС

По том истом принципу одмах по уласку НАТО солдатеске на територију Косова и Метохије одатле је етнички очишћено преко 250.000 Срба. Приштина је тако постала етнички чист град, поред Пећи, Призрена, итд. Тако је НАТО на Балкан донео евро-аталантске вредности о којима тако често слушамо.

Срби на Косову и Метохији данас живе у НАТО-шиптарским гетима где немају никаква права па чак ни она основна цивилизацијска права из повеље УН-а. Читаве генерације Срба одрасле су у тим НАТО-шиптарским гетима где им живот буквално сваког дана виси о концу. Шиптарски терористи настављају са редовним терористичким нападима у којима врше масовна убица жетеоца, деце која су купају поред реке, етц. Терористички напади на Србе и њихову имовину свакодневна су појава. Српска гробља и преко 500 цркава и манастира уништено је у задњих 23 године од стране шиптарских терориста. Те шиптарске терористичке банде редовно упадају и на територију централне Србије где секу шуму. Тако су приликом једног од тих упада убили жандарма Стевана Синђелића. Нико никада није одговарао за то убиство.

Вучић, СНС и СПС су отворени непријатељи српских државних и националних интереса!
Општина Лепосавић

Остаци српске државе након доласка и инсталирања страних агентурних мрежа на власт од којих је у пост-Милошевићевој Србији формирана државна власт и нова политичка каста нису, нити показују било какву потребу да заштите најосновније државне и националне интересе. Тако нам народ и децу на Косову и Метохији и даље брутално гази НАТО-шиптарска чизма а најновији пример тога био је јучерашњи упад шиптарских терористичких групација на север Космета где су терорисали Српски народ јер им се ето тако може. Инсталирани они нове председнике општина од којих неки нису добили ни 100 гласова. Поново евро-атлантске вредности и то оне о владавини права, демократским изборима, етц.

Оно што је назанимљивије у тој читавој јучерашњој причи о упаду шиптарских терористичких групација у српске општине је више него очигледна координација са оним што се зове српски државни врх. Српски државни врх припремио је некакав сулуди контра-митинг који је као требао да покаже некакву непостојећу политичку снагу велеиздајничког режима. Тај митинг је пропао јер је већина народа отишла са њега пре него је и почео тако да је шиптарски агент од интереса Александар Вучић његов дебилни говор држао пред мање од 5.000 људи. Оно што је изгледа био главни цињ тог митинга је да са севера Косова и Метохије извуче што већи део српског становништва и уз помоћ шиптарских ауто-превозника довуче га у Београд како би тако смањио притисак на шиптарске терористичке групације које су тај дана веома вешто искористиле за упад у српске општине на северу Космета. Више је него очигледна координација затирања српске државе и Срба са Косова и Метохије јер је Александар Вучић за превоз Срба са Космета у Београд ангажовао шиптарске тренспортне фирме које су веома блиске Аљбину Куртију. Ту случајности нема и не може бити.

 


Напад шипатарских терориста на север Космета и српске општине координисан је од стране непријатељске агентурне мреже која је инфлитрирана и развучена у сам српски државни врх заједно за шиптарским политичко терористичким групацијама у Приштини. То не треба да чуди јер Александар Вучић и припадници његових организованих криминалних група познатих као српска напредна странка и српска листа имају веома блиске пословне односе и контакте са шиптарским нарко фисовима. Та сарадња Вучића и његових криминалаца не ограничава се само на набавку наркотика од шиптарских нарко фисова и његову продају широм Србије већ постоји читав ланац и органнизација која за потребе шитарских нарко фисова у Србији пере прљави новац који потом улаже у некретнине широм Србије. Једна од главних карика у том ланцу прања прљавог новца шиптарских нарко фисова у Србији је један председник странке и виђени министар још из времена Слободана Милошевића.

Организоване криминалне групације и инфлитриране агентурне мреже у потпуности контролишу српски државни врх који је у задњих 23 године урадио више за стварање још једне шиптарске државе и Велике Албаније него било који шиптарски политичар или група.

Александар Вучић је са његовом организованом криминалном групом на Косову и Метохији тотално и комплетно затро српску државу а чим тамо нестане српске државе са њом ће нестати и Срби. Александар Вучић није само шиптарским терористичким грипацијама предао српску државну тероторију већ је његовим злочиначким поступцима буквално угрозио и биолошки опстанак Срба.

Вучић, СНС и СПС су отворени непријатељи српских државних и националних интереса!
Велеиздајничка фукара у дану када је на северу Космета над Србима вршен терор

На страну његова предаја комплетне српске државне инфрастуктуре попут оне у енергетском или сектору комуникација. Штета коју је тај шпијунски скот само ту направио мери се буквално стотинама милијарди долара.

Сад само остаје да видимо чије ће се све главе због свега овога горе наведеног закотрљати српским улицама. Јер у свим земљама света велеиздаја се плаћа главом. Не видимо ни један једини разлог што то тако не би било ни када је реч о Србији. Ако ништа друго онда због наука генерацијама које долазе.

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

виа
Србијаданас.нет
Извор
Милинко Милинчић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!