На помен Горана Весића у негативном контексту новинарка ПИНК-а прекида прилог! (видео)

На помен Горана Весића у негативном контексту новинарка ПИНК-а прекида прилог! (видео)

Прилог је почео идиличном сценом са базена „Милан Гале Мушкатировић“, новинарка ТВ Пинк Милица питала је Уроша Марковића шта су у овом спортском центру спремили за нову сезону, Марковић је поздравио гледаоце, рекао да су као и сваке године спремили изненађења и погодности за све, али онда је уследило једно велико „АЛИ“.
„Али постоји један проблем, уколико Весић Горан отме спортски центар…“ успео је да каже Марковић када га је новинарка прекинула.

 

„Не, не, не, нећемо о томе причати…“, рекла је Милица, али и поставила ново питање о томе како базен функционише.

„Базен добро функционише, имамо доста посетилаца…..али то ће трајати све док Весић Горан не отме…“ рекао је Марковић и опет био прекинут.

„Ништа, завршавамо ово укључење“, завршила је новинарка.

БИЗЛифе

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Од поглавника Вучића за британску круну! Србија плаћа Премијер лигу 600 милиона фунти?!

Од поглавника Вучића за британску круну! Србија плаћа Премијер лигу 600 милиона фунти?!

Чак и Британцима је јасно да је 600 милиона евра СУЛУДА цифра коју у светској …

Пројекат Рио Тинта у Србији је корупција највишег нивоа!

Пројекат Рио Тинта у Србији је корупција највишег нивоа!

Власт се игра са животима стотина хиљада људи који живе у долини река Јадра и …

5 Коментара

  1. Mućak od novinarke !!!w

  2. Бџаво за г’дина. Срамота за ту Гебелсовску телевизију. Да требамо сви отворено, без иоле страха рећи ко је ко у овој нашој, МОЈОЈ СРБИЈИ. Не смемо више да ћутимо, појединим варварима, који нам уништавају животе и земљу. Тај исти Горан Весић је 5. Пктобра рушио и палио , по Београду. Пљувао је тада. На тадашњу власт, пљувао на Радикале, самога Вучића. Тај нуклеарни одпад, прелетео у СНС. И пчиње да уништава, гази, пљује и вређа цео народ СРБИЈЕ. Сада хоће да узурпира и тај базен, нијеси га ти гњидо правио. Бруко од човјека, Вуче Бранковићу. Издао си свога мртвог вођу, покојног Ђинђића. И сада нам отимаш наше, држиш нам ти моралне лекције о раду и поштењу. Е па стварно, ми смо у тоталном глибу!

  3. da je jedina takva pa popisaj je; napredna primitivka servijanska, takvo treba zaobici i na to ne zgazit, mozes cipele umazati pa smrdeti i parazite raznositi, oni sami sebe jedu pa bez traga nestaju, nama samo dugove ostavljaju; eee da smo pametniji, pa povremenu dezinfekciju primenjivali i parazite ostranjivali, mesto dupeta glavu imali i redovno obraz oprali, zlatoustog mesto picoustog slusali, zdravije bi smo se osecali.

  4. siroti momak poso izgubi, eto bolje je casno otici nego nekom kurvinom sinu dupe ljubiti.

  5. Ох Милице, па ти си девојко за пулцерову награду, како си настројена новинарски да си у “мртвој трци “са Барбаром са Студија Б…….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *