Најава хомосексуалног ”брака” и усвајање наше деце
Илустрација Тоша Борковић

Најава хомосексуалног ”брака” и усвајање наше деце

5
(7)

”Последице личног греха падају на грешника,
али ако грех озакони држава, казне падају на цео народ.”
Св.старац Пајсије

Најава новог закона од стране министарске за људска и мањинска права и друштвени дијалог, Гордане Чомић, означава да улазимо у последњу фазу уништења породице и претварање Србије у Содом и Гомор. Поменута министарка је поносно најавила нацрт закона о истополним партнерствима лицемерно упакованог у причу о људским правима.

Њен задатак је да припреми јавност да без већег отпора прихвати оно што се одавно најављује и што је један од кључних услова за погубне евроатланске интеграције, хомосексуалне бракове и право хомосексуалаца да усвајају нашу децу, односно легализацију педофилије. На ред за скупштинско усвајање је стигао још један закон наметнут из Брисела, који стрмоглаво приближава Србију антихришћанском Западу и удаљује од Бога и светле и часне традиције. Усвајањем овог закона без јавне расправе, у којој би учествовали еминентни стручњаци из разних области јавног живота неподложни утицају политичких структура и споља финансираних интересних група, отвара се широк маневарски простор за деловање добро организованих заговорника изједначавања Богом благословеног брака између мушкарца и жене и сатанске творевине ”брака” хомосексуалаца, и погубно омогућавања хомосексуалцима да усвајају нашу децу.

На делу је сурови терор геј лобија над нормалним људима. Да се подсетимо, јер смо показали да кратко памтимо, у почетку су само тражили да парадирају. И ево, после толико година и прво забрањених, а потом у разним форматима промоције своје полне изопачености на улицама Београда и још неких градова, сваке наредне године све ширим, открили су шта им је стварни циљ. Трезвени људи су од почетка упозоравали да је циљ ”геј параде” доношења закона који ће им омогућити усвајање наше деце и стављања хомосексуализма изнад вредности који нас чине људима, а што једим именом зовемо Светосавље.

Господ је створио мушкарца и жену и благословио њихов брак речима: Рађајте се, и множите се и напуните земљу”(Постање 1,28). Да би се дете правилно развијало и једног дана постало нормалан човек, потребна је традиционална породица коју чине мама и тата. Шта ће бити са децом чије одгајање буде поверено онима који су се препустили противприродном блуду и честом мењању партнера? Да ли ће две лезбејке или два педера да уче дете да буде нормална особа, или ће га својим примером упућивати на оно што треба да ради, уз могућност вршења одвратних радњи на самом невином детету? Бојим се да је ово само параван за легализацију педофилије, јер да им је стварно стало до деце били би нормални људи и рађали би децу, а не би преко корумпираних политичара градили законски оквир за отимање наше!

А ти, Србине, и даље ћути и уживај у тренутном лажном спокоју, гледај да ти у дворишту буде све у најбољем реду, да ти је лепо и чисто, да имаш да једеш и да можеш да уживаш у програму Великог брата, максимално игноришући муке и страдања твоје ближе или даље околине, заборављајући да ће, када ти мечка у виду Центра за социјални рад заигра пред вратима, све бити касно. Њима није потребан разлог, јер га увек имају, ”још деце за трговину”, а повод ће већ лако наћи.

Наш опстанак искључиво зависи од нас самих, колико смо спремни на борбу и жртву за своју децу и своје породице. Да би изашли из евроунујатског мрака који је покрио Србију, треба да одбацимо себичност и заблуду да ће нас неко други ослободити, и да храбро и одлучно поручимо прво себи, а затим рођаку, комшији, пријатељу, познанику, колеги, евроунијатском режиму: ”Никада нећу прихвати нешто што је супротно Божијим законима, а то је содомски грех. Ово је земља Светосавска, а не содомска! Не дам своју децу, част и образ, због сатанске творевина ЕУ! ”
Да Вас подсетимо: Закон о истополним партнерствима

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

Раб Божији

Горан Живковић
Извор: Борба за истину

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

„За шта тачно грађани Србије плаћају Кинезима 3,2 милијарде евра?“

„За шта тачно грађани Србије плаћају Кинезима 3,2 милијарде евра?“

5 (4) Народна странка затражила је данас од Владе Србије да објави детаље и услове …

Доста више тог млаћења празне сламе са специјалцима, СРБИЈИ треба АРМИЈА, корпуси, бригаде, ракетна артиљерија... (видео)

Доста више тог млаћења празне сламе са специјалцима, СРБИЈИ треба АРМИЈА, корпуси, бригаде, ракетна артиљерија… (видео)

5 (2) Јединице Војске и Полиције припремају се за здружену тактичку вежбу са бојевим гађањем …

6 Коментара

 1. Lupa Pajsije
  Zašto bi mi obični građani bili krivi jer državu vode kriminalci koji bi ako im neko plati doneli zakon da je mesec kockastog oblika

 2. Nema tu šta da se raspravlja. Za homoseksualne brakove bi glasali samo homoseksualci i to iz neke vrste solidarnosti, a ne zato što im je takav brak potreban, a to je sve ukupno maksimalno 5% stanovništva. Svi ostali, tj. 95% bi bilo protiv. Šta tu ima da se raspravlja? Kakvi bi to argumenti mogli da promene ovaj odnos? Takvih argumenata nema. Za usvajanje dece od strane homoseksualaca bi bilo i više od 95%, jer ima i savesnih i odgovornih homoseksualaca kojim bi interes dece bio važniji od samoživih prohteva homoseksualaca da glume pravu porodicu.

  Tu nema mesta nikakvoj raspravi, nego je ovaj zakon još jedan od nebrojenih razloga za hitno eliminisanje ovog režima sa političke scene. Što ih se pre oslobodimo, manje ćemo štete pretrpeti. Da smo ih se oslobodili proletos ne bi bilo ni vašingtonskog sporazuma, ni predaje elektromreže, ni ovog predloga zakona. Da smo ih se oslobodili pre pet godina ne bi bilo ni briselskih sporazuma, ni svih onih silnih ustupaka šiptarima, kao ni uništenja srpske privrede i države. Da smo ih se oslobodili čim smo videli kakvi su, tj. par meseci po njihovom dolasku na vlast, ne bi bilo ni tolike korupcije, ni kriminala itd.itd. Ni njihovu eliminaciju, kao ni druge mučne poslove ne treba odlagati, već po onoj narodnoj „sve što možeš danas, ne ostavljaj za sutra“: Ne treba biti sentimentalan, ne treba ih pravdati niti pokušavati da ih razumemo. Samo rezati po kratkom postupku svakog ko je naneo štete Srbiji i njenom stanovništvu. To je istorijski zadatak naše generacije. Tek kad obavimo taj zadatak Srbija će krenuti napred. Dotle će nam biti sve gore i gore. Jesmo li dorasli tom zadatku? Ja mislim da jesmo, samo treba da se pokrenemo.

 3. Стеван Бошњак

  Све је много компликовано. И људска историја и сви ти односи.
  1. Цео људски род данас живи у оквиру алогичне звонолике Гаусове кривуље.
  Поларности, које са обе стране чине једва четвртину површине испод кривуље, имају третман централних тенденција и обрнуто.
  Шта је суштина централних тенденција: то је да се екстреми са обе стране узимају као статистичке грешке и као такве се и третирају.
  2. Дакле социјална централна тенденција каже: не капитализам или социјализам: Централна тенденција, дакле тенденција ОПСТАНКА, каже и Капитализам и Социјализам и то од Социјализма у оквир централне тенденције улази ОБАВЕЗНО ЗАДОВОЉЕЊЕ ОСНОВИХ ПОТРЕБА ЗА СВАКОГ ПОЈЕДИНЦА: обавезна бесплатна здравствена заштита, обавезан лични стан, обавезан посао и то све са стицањем пунолетства…од Капитализма у централну тенденцију улази све остало…све секундарне, терцијарне и квартарне потребе и њихово задовољење.
  Сви су људи рођени једнаки да трагају за СЛОБОДОМ, ПРАВДОМ и ЛИЧНОМ СРЕЋОМ, парафразирам основно начело Декларације независности. Парафразирам и себе из Опуса тотума: Ево дома-космос цео, -световима слободних људи и слободним људима.
  Социјализам им у оквиру ЦЕНТРАЛНЕ ТЕНДЕНЦИЈЕ даје базу, оног Титана Антеја и Атласа, на чијим ће плећима потом орбитирати читава капиталистичка планета.
  Горња тема, односно хомосексуализам и његове друштвене импликације, је само подскуп најширег скупа о ком сам малочас размишљао, па је стога као нужно последичну, нисам ни разматрао.

 4. Уништавање народа

  Brak između muškarca i žene jeste Bogom dan, a li i prirodna stvar, tako da je sve rešeno i za vernike i one koji ne veruju u Boga, a homoseksulizam jeste bolest, koj se sedamdesetih kod nas lečila besplatno, ali belosvetski sotonizam se rašiorio i ojačao, pa je tu bolest proglasio nekim demokratskim pravom.
  Životinje ne znaju da čitaju, da vode politiku, ali i one žive u muško-ženskim parovima i imaju nagon za održavanje vrste, ali pederi i lezbejke taj nagon nemaju i ojačali su toliko da nas maltretiraju maksimalno, pa čak i vladaju našom državom.
  Ne zaboravimo da su najveće pristalice homoseksualizma, tj nemnoženja ljudi, već njihovo smanjenje, članovi Komiteta 300, kojima je za cilj svođenje stanovništva na Zemlji na 500 miliona.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend