Најбоље да поново отворите конц-логор на Бањици и завршите више са тим непослушним Србима!

Најбоље да поново отворите конц-логор на Бањици и завршите више са тим непослушним Србима!

5
(3)

Члан Kризног штаба др Предраг Kон изјавио након седнице штаба да се размишља и о друштвено-корисном раду за оне који крше мере.

Од сутра ће, како каже, бити режим као за викенд. Неће радити ништа осим продавница хране, апотека и горива. То је суштина. Све остало ће бити затворено до недеље. Ово је компромис јер медицински део сматра да ово није довољно, казао је он.

Други, економнски део, каже да је ово попуштање медицинском делу, додаје др Kон и истиче да се ефекти ових мера неће видети за пет дана.

“Не разуме се проблем, не разуме се да је ово највећа пандемија, не само овог века већ иначе, и да је она смртоносна и да се у склопу тога један сектор друштва, здравствени, до те мере пренапрегнуо да не може да буде без подршке друштва”, истакао је др Kон.

То је са овим мерама показано, казао је он.

Упитан да ли се зна кад је следећа седница Kризног штабва, рекао је да не зна и да ће сви на време бити позвани, до викенда, када следи нова тура договарања.

“Морам да кажем и ово- да је доминантан британски сој, који је почео да се спушта ка млађим генерацијама и због тога ће сасвим сигурно млађи разреди прећи на онлајн”, рекао је др Kон.

Такође, истакао је и да су казне за кршење мера недовољне и да би оне требало да се пооштре, у смислу да се сви који су их кршили морају тестирати на коронавирус.

То ће бити нове мере, сигурно, казао је Kон и додао да је једна од опција принудни рад. Ради се о млађим људијма и они би могли, како објашњава да носе боце с кисеоником у болницама, које су тешке. “Говорим то не да бих плашио већ да бих их одвратио од кршења мера”, закључио је члан Kризног штаба.

Б92

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

УЗУРПАТОРЕ! Ти констатно кршиш Устав, законе и службена овлашћења, све о чему лапрдаш су овлашћења владе!

УЗУРПАТОРЕ! Ти констатно кршиш Устав, законе и службена овлашћења, све о чему лапрдаш су овлашћења владе!

5 (4) Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је на данашњем састанку са немачким …

Па немамо само антиваксере, имамо и нарко фашисте на власти али тиме се код Шваба не хвалиш

Па немамо само антиваксере, имамо и нарко фашисте на власти али тиме се код Шваба не хвалиш

5 (2) Београд — Упитан да ли ће Србија дати „вишак“ вакцина другима, Вучић изјавио …

Један коментар

  1. O, ludaka, majko Božja. Kažnjavaće ljude testiranjem na koronu i prinudnim radom?!?!?!?! Ovo je nečuveno! Treba ih, ne hitno smenjivati, nego hitno smestiti u ludnicu ili pobiti (kako koga). Hitno, jer se oni, a ne londonski virus, polako ali sigurno spuštaju ka mladjim uzrastima. Izgleda da su im naša deca od početka bila glavni cilj.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend