Напредњаци званично показали СПС-у шта мисле о њима

4.3
(3)

За време трајања манифестације у Причевићу ваљевски наредњаци послали поруку коалиционом партнеру СПС. Напредњаци СПС-у поручили да је време да се „очисте Дачићева говна“.

Манифестацију у Причевићу, ваљевски СНС искористио је као прилику да пошаље поруку свом коалиционом партнеру СПС. На фејсбук страници свог портала напредњаци су преузели објаву, фотографију, коју је на фејсбуку поставио бивши председник МЗ Причевић Слободан Петрић, а исту потом поделио и директор Водовода Ђорђе Милановић . Петрић је уз фотографије написао и „Шта год мислили ми смо јаки“што је извесно алузија на један од слогана СПС-а у ранијим изборима „Много смо јаки“.

Ова објава била је очито повод да најпре СНС фотографију и натпис искористе како би представили да се ради о рушењу Ђорђа Милићевића народног посланика СПС-а који у треутку настанка фотографије није био присутан. Док се слика делила на фејсбуку Социјалисти су коментарисали да не разумеју о чему се ради и да слика нема никакве везе са Милићевићем већ да је настала у Причевићу где је у току била изложба оваца и фестивал јагњећег печења.

Појашњење члановима и симпатизерима СПС-а стигло је врло брзо када су се на фејсбук страници напредњачког портала појавиле исте фотографије уз поруку „Време је да се почисте и последња Дачићева говна у Ваљеву“.

Иако је понашање и однос између коалиционих партнера у Ваљеву био више него видљив на седницама Скупштине на којима СПС без интегритета беспоговорно подиже руке, отворене поруке мржње до сада нису послате. Поруке СНС-а ваљевским социјалистима до сада су између осталог послате кроз искључиву доминацију у доношењу одлука, чишћењу кадрова СПС-а, транспарентном запошљавању само кадрова напредњака. Иако се у јавности одавно спекулише о положају СПС-а у коалицији, како се избори ближе све је јасније шта мисле напредњаци о свом коалиционом партнеру.

Досадашња настојања да се ситуација заташка у чему су агилно учествовали председник Скупштине Милорад Илић, помоћник градоначелника Никола Радојичић, секретар Скупштине Ђорђе Павловић и неколико одборника СПС-а , сада су чини се потпуно пала у воду с обзиром да су напредњаци показали нетрпељивост. У петак 4. октобра свима предстоји седница Скупштине града па ће бити више него занимљиво погледати како на покушај унутрашњег рушења , а потом и послате поруке гледају ваљевски социјалисти. Од њиховог поступања већ на наредној седници биће више него очито да ли ће СПС на изборе као подршка онима који их омаловажавају или ће заиста водити изборну кампању.

Вамедиа.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучић понизио Дачића у Београду: СПС-у мање места у влади

5 (1) Напредњаци понижавају СПС Ивице Дачића из дана у дан формирањем локалних власти, поготову …

Савет за борбу против корупције: Министарка Зорана хоће да нас угаси?

5 (4) Савет за борбу против корупције саопштио је да ради на анализи Уговора између …

2 Коментара

  1. ПерунГромовник

    Ista govna, smrde i jedni i drugi, zajedno ih treba na bandere, jebo im pas mater džukačku i lopovsku!

  2. Opa, jači pacovi počeli da proteruju slabije pacove sa nakrivljenog broda

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *