НЕ ДАМО ВАМ ДЕЦУ: Др Јована Стојковић жестоко ударила по министру Шарчевићу! (видео)

Послушајте изјаву Др Јоване Стојковић, за продукцијску кућу Српски колектив, поводом скандалозне изјаве министра просвете Младена Шарчевића, у којој прети отимањем деце родитељима у Србији уколико не вакцинишу своју децу.

„Шта рећи, а да буде пристојно на изјаву ове идивидуе, која би у свакој нормалној земљи могла да догура до директора сеошке школе са четири ђака.

Нажалост, такви типови као што је он, и њему слични, воде нека наша министарства и воде рачуна о нашој деци пошто очигледно ми родитељи у Србији то не можемо.

Напоменући да ово није први пут да људи из власти, говоре, односно прете, десетинама хиљада породицама у Србији, да ће одузимати њихову децу.

Када је кренуло да се говори о Закону о обавезној вакцинацији, који спречава родитеље да одлуче по сопственој вољи о медицинској интервенцији над сопственој деци, Зоран Панајотовић, државни секретар у Министарству здраства је такође, у фамозној окупатоској новини „Бљуц“, говорио о томе да ће се деца одузимати родитељима који не слушају њихове предлоге и по њиховим упутима не вакцинишу соптвену децу”, за Српски колектив је изјавила др Јована Стојковић.

А шта је још у вези могуће државне отмице деце, као кад су за време Отоманског царства радили Турци одводећи малолетне српске дечаке у јаничаре, рекла др Стојковић и какве ће то имати последице по српско друштво и српску породицу погледајте у видео клипу горе где је снимљена цела њена изјава у вези овог проблема који потреса нашу државу.

Извор: Српски колектив

Објавио: Србин.инфо

Актуелно

СЕНЗАЦИОНАЛНО! Деца се санкају! (видео)

Најновија сензација данас стиже из Ужица! Замислите, тамо су пустили децу и то саму на …

БЕС У ФРАНЦУСКОЈ због видео снимка полицијског терорисања средњошколсе деце (видео)

Погледајте видео снимак полицијског терора над средњешколском децом који је у Француској изазвао невићени бес …

2 Коментара

  1. Plasim se da se ovi sa svojim otimanjima i ponizavajucim zakonima nece smiriti dok glave ne pocnu da padaju.

  2. Јована мила секо, хвала мајци која те је родила и
    нека те бог чува од белосветских душмана …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons