среда , фебруар 21 2018

НЕМАЧКИ МЕДИЈИ “зезају” ВУЧИЋА и ЕРДОГАНА: Европски диктатори чак се исто и облаче!

Турски председник Реџеп Ердоган сазвао је хитан састанак на највишем нивоу са изабраним председником Србије Александром Вучићем како би се утврдио распоред ношења карираног сакоа и како у будућности не би долазило до преклапања.

Билатерални сусрет је заказан за септембар ове године, а до тада је постигнут привремени споразум двојице лидера о неношењу плавог карираног сакоа.

Из кабинета турског председника поручују да је до недавног дипломатског скандала, када су обојица усликани у истом сакоу приликом гласања на изборима у Србији, односно референдуму у Турској, дошло због нерегулисаних стилских питања између две земље.

– Културолошке сличности између наше две земље, као и сличности у стилу владања двојице лидера неминовно доводе и до оваквих немилих ситуација. Споразум који ће бити потписан у септембру ће омогућити да билатералном сарадњом зацементирамо распоред ношења карираног сакоа као гарант мира и стабилности у модним трендовима – каже се у саопштењу.

Да, ово је шаљива вест ЊУЗ.нета. Ипак није свима ово шала. Наиме немачки медиј ДОЈЧЕ ВЕЛЕ понзнат по негативном ставу о Вучићу у свом обраћању читаоцима, направио је шаљиви артикал о сличности облачења дотичних политичара. ДОЈЧЕ ВЕЛЕ је написао чланак под именом “Диктатори мисле исто а сада желе и да личе на једни друге”. Текст је након сат ипо времена нестао.

ИЗВОР: ЊУЗ-НЕТ / ДНЕВНИ ЖУРНАЛ

Актуелно

Орбан: Сороша зауставити свим законским средствима

Премијер Мађарске Виктор Орбан поручио је данас да неће стајати мирно док има оних који …

Демонстранти позвали чешку владу да повуче признање Косова

ПРАГ – На протесту у Прагу који удружење “Пријатељи Срба на Косову” редовно организује поводом …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons