Немој 10 милиона евра да улажете у ваљевски крај, биће вам много, остави то сутра за Албанију! ОЛОШУ…

1
(1)

ДИВЧИБАРЕ – Председник Александар Вучић најавио је данас да ће до краја 2021. године у ваљевски крај бити уложено више од 10 милиона евра, као и да ће у наредна два месеца посетити Ваљево, како би разговарао са грађанма.

„У Ваљево ћу ускоро, и то да разговарам са људима, а не да држим митинге и предавање. А, уложићемо много више од пет милиона евра, јер само ће изградња канализације коштати три милиона”, рекао је Вучић новинарима на Дивчбарама.

Како је рекао, до краја 2021. године биће уложено више од 10 милиона евра у потез Мионица – Дивчибаре и Дивчибаре – Ваљево, у комплетну инфраструктуру, што ће бити наведено и у инвестиционом плану.

„То вам ја обећавам, не председници општина”, рекао је Вучић, јавља Танјуг.

Додао је да је циљ да домаћи туристи троше више новца у својој земљи, те да ће се покушати са увођењем ексклузивних ваучера, односно да се ваучери не односе само на смештај са две или три, него и на онај са четири или пет зведица, како би се помогло људима који хоће да улажу у луксузни туризам.

„У наредна два месеца доћи ћу у Ваљево, да разговарам са људима, видим шта мисле и шта треба да урадимо”, рекао је Вучић.

Он је реако и да ће се радити брза саобраћајница Лајковац-Ваљево и да ће машине ускоро изаћи на терен.

Вучић је додао да Србија има највеће субвенције за куповину трактора пошто пољопривредницима поклања 50 одсто потребних средстава и поручио да држава увек жели да заштити саљака и домаћу привреду.

Он је, одговарајући на питања новинара како још држава може да помогне пољопривредницима, казао да сигурно нигде у свету нема толиких субвенција као код нас када су у питању трактори.

„За то (пољопривреду) ћемо увек да имамо новца”, поручио је председник и додао да је на хиљаде машина до сада субвенционисано.

Напоменуо је да тржиште уређује цене пољопривредних производа и да када грађанима одговара цена млека или меса онда не одговара сељацима и обрнуто.

Вучић је истакао да нам, ипак, цене укупно не скачу годишње више од два одсто.

Политика.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Борислав Новаковић: Нема компромиса са Вучићем нити повлачења у борби против његовог режима

5 (3) Потпредседник Народне странке Борислав Новаковић изјавио је данас да опозиција може бити успешна …

Генерације ће плаћати десетине милијарди кредита којима нас је задужио Вучићев режим

5 (7) „Обично за све кривимо Енглезе и Американце, иако смо, захваљујући њима и амбасадорима …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend