Нисте ви издајници, ви сте ВЕЛЕИЗДАЈНИЦИ и за почињени криминал ће да ОДГОВАРАТЕ!

0
(0)

БЕОГРАД – Потпредседница Владе проф. др Зоране Михајловић каже да је решење питања Косова и Метохије и односа српског и албанског народа од кључне важност за будућност не само грађана Србије, већ и читавог региона.

„Компромисом Срба и Албанаца биће затворена и последња страница ратова и сукоба на Балкану. Зато свако олако и неодговорно етикетирање на ‘издајнике’ који су за договор за Албанцима и на ‘патриоте’ који су наводни чувари Косова, представља много више од пуког политичког препуцавања. Свако ко на овај начин дели грађане ради против будућности Србије, ради против мира на Балкану, носио он мантију или припадао било којој политичкој опцији“, навела је Михајловићева.
Она у изјави за јавност истиче да су председник Србије Александар Вучић и Влада Србије посвећени проналажењу компромисног решења, али да ће коначну реч имати грађани Србије.

„Србија је демократска држава и свако решење које буде постигнуто у преговорима, мораће да буде верификовано на референдуму. Ништа неће бити сакривено од грађана, који једини могу да одлуче о својој будућности“, каже Михајловићева.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Највеће поплаве на Косову и Метохији задњих 50 година, преко 200 Срба заробљено у кућама без струје, воде и хране!

5 (2) Тренутно се дешавају највеће поплаве на Kосову и Метохији у последњих 50 година. …

Срби Косова и Метохије: Вучића чека затвор због предаје електро-привреде шиптарским терористичким бандама

4.4 (7) Иако је прошло не 72 часа него 372 часа још увек нисмо добили …

4 Коментара

  1. ПерунГромовник

    Све треба да висе!

  2. Какво год „решење“ за Уставом одређен део територије Србије, а та територија је зацементирана Резолуцијом СБ УН бр. 1244, да издајници потпишу, је ништавно јер су сви изабрани гласовима мртвих гласача. Зато од вас који сте тако дошли на власт захтевамо да мирно одступите јер сте постављени од белосветског олоша, са којима се свакодневно, што за паре а што из љубави, љубите врло близу уста.
    Ова мученица на слици је и даље много ружна и поред силних операција и силикона. Фуј!

  3. bosancice, cobanice i nadaleko cuvena frulasice, gde su ti volovi i ovcice i sto zmaja brdjanina ostavi, pa za poganim kurjakom u dzubetu ovcijem, se u politiku upusti? — mande se resavavanja onoga sto gurbetima ne pripada, i tamo gde se nema sta resavati, sto su mocni vec kao 1244 definisali, nego reci tico dal samara bi i jel te rucica boli, zbog toga bi smo te vise cenili pa i u rucicu poljubili i zlatom okitili a sve rupe odkud promaja duva zacepili.

  4. ПерунГромовник

    Ову кураву прву на колац набити а осталу снс, срс и спс стоку по бандерама, и тако решити све проблеме које Србија има!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend