Насловна / Забава / Хумор / Њуз.нет: Курир добио лиценцу од Владе Србије за ширење панике
Њуз.нет: Курир добио лиценцу од Владе Србије за ширење панике 1

Њуз.нет: Курир добио лиценцу од Владе Србије за ширење панике

БЕОГРАД, 29. мај 2014, (Њуз) – Дневни лист Курир добио је данас од Владе Србије ексклузивну државну лиценцу за ширење панике, сазнаје Њуз. Деловање ове лиценце ступа на снагу одмах, а влада је Куриру доделила лиценцу по убрзаном поступку, након вишедневних критика грађана на извештавање овог медија.

– Данима се већ чују коментари зашто се приводе грађани због ширења панике на друштвеним мрежама, а тужилаштво не реагује на писање Курира током поплава – изјавио је наш извор из Владе Србије који је тражио да остане анониман – Ова лиценца ће запушити уста свим критичарима, јер више неће бити ништа спорно у Курировом праву да, према потреби, мало шири панику међу грађанима – додао је наш саговорник и напоменуо да ова лиценца важи ретроактивно и да ступа на снагу од 1. јануара 2014. године.

Уредник Курира Саша Миловановић захвалио се влади на указаном поверењу, обећавши да ће Курир учинити све да оправда додељену лиценцу.

– Сада коначно можемо да пишемо без страха да ће наш медиј држава угасити – кратко је изјавио Миловановић.

Његове колеге, уредници Информера Драган Ј. Вучићевић и портала Телеграф Александар Јовановић, честитали су Миловановићу на лиценци за ширење панике, али су изразили жаљење што су њихови медији остали само на старој лиценци за ширење хвалоспева на рачун чланова владе.

– Признајем да сам очекивао да ће и Информер добити лиценцу, мислим да смо учинили све што је у нашој моћи да је обезбедимо – изјавио је уредник овог листа Драган Ј. Вучићевић – Мораћу да питам господина Александра Вучића зашто нас је она заобишла, када ми сад у недељу буде гостовао у „Тешкој речи“. Или, у случају да заборавим, питаћу га оне тамо недеље.

Марко Дражић

Њуз.нет

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Панична нервоза еврофанатика у Србији 11

Панична нервоза еврофанатика у Србији

Ми разумемо да су еврофанатици у Србији, попут Чеде, Чанка, Јоксимовићеве, нервозни,  јер њихова политичка …

Паника у ЕУ и НАТО: расту стаховања да ће под Трампом уследити америчко повлачење из Европе 12

Паника у ЕУ и НАТО: расту стаховања да ће под Трампом уследити америчко повлачење из Европе

УТИЦАЈНИ немачки недељник Der Spiegel објавио је да се у врху НАТО страхује да ће …

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *