fbpx

Одбијамо сваку власт и опозицију која користи услуге Ђерђа Сороша и НВО на платном списку странаца

3.7
(11)

И тако су се власт и опозиција коначно нашли на тајном састанку како би разговарали о изборним условима. Тако је Драгану Ђиласу и Александру Вучићу било потребно посредовање три НВО од којих се све три издржавају донацијима страних фондација, држава и служби. Оно што боде очи је посредовање Фонда за отворено друштво Ђерђа Сороша који је изгледа преузео медијацију и главну улогу у организовању избора и доношењу потребног изборног и медијског законодавства.

Оно што морате прво да урадите следећи пут када се сретнете са представницима организација Ђерђа Сороша и страних фондација које се отворено уплићу у српски изборни процес, законодавство и доношење политичких одлука је да ЗАБРАНИТЕ било какво учешће на изборима или око избора било које организације која се финансира из иностранства и која у иностранству има своје седиште. Било какав пристипу изборном процесу, законодавству и свим изборним радњама треба забранити и свакој организацији која се финансира из донација страних држава, фондација и приватних лица. Те одредбе морају постати део закона пре проглашавања наредних избора.

Странци и њихове локалне подгузне муве не смеју и не могу имати било каквог удела било у доношњу потребних закона, контроле и спровођења истих. То мора бити законом забрањено. Мешања странаца у српске изборе и изборни процес АПСОЛУТНО није прихватљиво на било који начин.

Америчког председника Доналда Трампа годинама разапињу због лажне приче о руском мешању у америчке изборе док у Србији странци раде медијацију између политичких странака и директно се, отворено и на најгрубљи могући начин мешају у изборни процес. Видећемо да ли у том и таквом мешетарењу организација и појединаца има и елемената кривичних дела а ако има све ћемо вас у пакету и кривично гонити. То вам ја лично обећавам. Доста је бре било мешетарења и роварења  странаца и њихових подгузних мува у Србији.

Милинко Милинчић

Србија данас

фото: РАС Србија, Србијаданас.нет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Приказана четири снимка са рампе Дољевац, адвокат каже – недостају два минута

4.8 (10) У Нишу је настављено суђење возачу „Kоридора Србије“ Дејану Станојевићу за несрећу на …

novi-sad01-setnja

Нови протест против полицијске репресије данас у Новом Саду

4.7 (15) „Борба за истину и правду наставља јер је за сада кривична пријава поднета …

3 Коментара

 1. Да ли Вам је ово био довољан доказ да у Србији НЕМА ОПОЗИЦИЈЕ ?
  Није ли Вам ово КОНАЧНО ОТВОРИЛО ОЧИ да било колико пута излазили на такозване изборе,
  резултат се још у овом тренутку већ унапред зна.
  Није ли Вам коначно јасно драги моји сународници, да ове политикантске БИТАНГЕ и ШИБИЦАРЕ само ТОЉАГОМ МОРАМО НАЈУРИТИ са СВИХ ПОЗИЦИЈА КОЈЕ СУ ПРЕВАРОМ УЗУРПИРАЛИ.
  НИКАКВИ НАРЕДНИ ИЗБОРИ НЕ ДОЛАЗЕ У ОБЗИР НА КОЈИМА ЋЕ СЕ ПОЈАВИТИ БИЛО КОЈИ ОД ОВИХ
  К Р И М И Н А Л А Ц А !!!!!!!

 2. Доктор са Чубуре

  Доказ или докази на жалост имају ефекта само код рационалног расуђивања, а то је код занемарљиве мањине. Тамо где царују страсти, незнање, неморал, ријалитији, пинкови, ситан ћар и сендвичи докази не играју никакву улогу. Ко је пристао на жиг звери преселио се у другу реалност. У њој су сви докази препознати као лаж и подметање.

 3. onom cudu cibuljickom dosadilo vladati pa prodo vukodlaku sorosu, ker mu mater jebo, zemljom upravljanje i sa narodom eksperimentisanje i genocidno cinjenje. — ma ako nam pukne trpljenje mi ce mo vas vatati ko divlje zveri i bez suda zatvarati il tamo gde vam je mesto slati. — babe i starce apsite i zla nevidjena cinite, o vi tudjini i dodjini, iz ko zna koje picke materine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *