fbpx
понедељак , 24 фебруара 2020

Вучић је прислушкиван због контакта са страним службама и локалним криминалцима!

3
(1)

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је Александар Вучић у континуитету био прислушкиван од 1995. до 2000. године, затим поново од 2000. до 2003. и, посебно, на, како каже, перфидан начин – од 2007. до 2012. године, и то без икаквог налога суда или било какве наредбе и мере заснонаве на закону.

Стефановић је истакао да никада, после година прислушкивања и праћења комуникације Александра Вучића, ни против једног лица није покренут ниједан поступак, нити подигнута кривична пријава, што говори да је праћен неко само зато што је политички противник.

Стефановић је новинарима рекао да је Вучић од 2007. до 2012. године прислушкиван кроз обухват више лица која су остваривала комуникацију са њим, а која су, каже, била означена као „екстремисти“.

Међу тим особама су били Горан Весић и Владимир Ђукановић, рекао је Стефановић и додао да имена осталих не може да обелодани, због заштите приватности.

Они су, појашњава, били прислушкивани и примењиване су мере надзора њихов електронске комуникације, нарочито да би се пратила комуникација са Вучићем.

Истакао је да су Весић и Ðукановић само пример, јер је из Вучићевог окружења било изабрано око 10-12 људи, чија је комуникација са Вучићем праћена.

– И, ако након тога немате било шта чиме бисте потрекпили праћење, видите да није био циљ отркивање кривичних дела, већ да би се пратио рад некога за кога сматрате да је политички противник – истакао је Стефановић.

Слично је, каже, било и са Томиславом Николићем.

Вестионлине, Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучић и економске убице из владе по препоруци ММФ, озбиљно размишљају о продаји Електропривреде Србије

5 (8) Електропривреда Србије би у октобру из статуса јавног предузећа требало да прерасте у …

Вучићеви пулени се уграђују? Србија за немачки пројекат са мигрантима дала 10 милиона евра из буџета! (видео)

4 (5) Време је за преиспитивање политике актуелне власти према мигрантској кризи која носи озбиљне …

4 Коментара

  1. ПерунГромовник

    Ovo kad falcifikstor priča o poštenju lopurde i izdajnika….poserem se obojici u usta….DABOGDA CRKLI U NAJGORIM MUKAMA! AMIN!

  2. A ‘el su i podrumce prisluskivali?

  3. Чуди ме да од толико силног прислушкивања не УКЕБАШЕ НИ ЈЕДНУ ЛОПОВСКУ БИТАНГУ, а читав србски естаблишмент ВРВИ ОД ЛОПУРДИ.
    Нешто ту ипак СМРДИ.
    Није ли и ПРИСЛУШКИВАЧ ИЗ ИСТОГ ЛОПОВСКОГ КЛАНА ?

  4. ratni huskac, profiter i zlocinac, tata mu odrobija 12 godina, a ovaj za ista zlodela nista?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *