Насловна / Србија / Одлазак Вучићевог велеиздајничког и лоповског режима или велики протест у Београду 13. априла
Одлазак Вучићевог велеиздајничког и лоповског режима или велики протест у Београду 13. априла 1

Одлазак Вучићевог велеиздајничког и лоповског режима или велики протест у Београду 13. априла

Потписници документа „Споразум са народом“ најавили су да ће 13. априла у Београду организовати велики народни протест уколико њихов захтев – одлазак актуелног режима и организовање слободних избора на свим нивоима, не буде испуњен у наредних 30 дана.

„Доста је са понижавањем грађана Србије. Немамо више времена за чекање. Време је да актуелни режим оде да би грађанима било боље“, саопштио је Савез за Србију.

Истакли су да потписници „Споразума са народом“, после три месеца протеста у више од 90 градова под именом „Један од пет милиона“ сада имају само један захтев: одлазак актуелног режима и слободни избори на свим нивоима.

„Захтевамо моменталне оставке председника Србије Александра Вучића, председнице Владе Ане Брнабић и председнице Народне скупштине Маје Гојковић. Тражимо изборе на свим нивоима који ће се одржати након 6-9 месеци у којима би медији били слободни и током којих би били испуњени остали заједнички захтеви опозиције за фер и поштене изборе“, наводи се у саопштењу.

Према њиховим речима, први корак ка слободним медијима је тренутна смена директора и уредника информативног програма РТС и РТВ и смена чланова РЕМ-а.

„За испуњавање ових захтева властима дајемо рок од 30 дана. У случају да се режим оглуши и о ове захтеве, организоваћемо 13. априла велики народни протест у Београду, на који ћемо позвати грађане из целе Србије“, наводи се у саопштењу.

Данас.рс

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

"Отаџбина": Србија као држава у својој историји није имала нити ће имати већег издајника од Александра Вучића 11

„Отаџбина“: Србија као држава у својој историји није имала нити ће имати већег издајника од Александра Вучића

Заједничка акција Косовске полицијске службе са севера Косова и Метохије и пореских инспекција сепаратистичких институција …

Подршка Вучићевом режиму плаћена државним новцем 12

Подршка Вучићевом режиму плаћена државним новцем

Организовани и плаћени одлазак радника ужичког „Првог партизана“ на митинг Александра Вучића, који је одржан …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *