Одмах забранити Гуленове школе у Србији, „Хизмет“ је неоосманизам у служби NATO (видео)

Одмах забранити Гуленове школе у Србији, „Хизмет“ је неоосманизам у служби NATO (видео)

У БЕОГРАДУ од септембра 2012. раде турска приватна основна школа „Бејза“ на Бановом Брду и „Бејза“ едукативни центар на Обилићевом венцу. Обе ове установе припадају покрету „Хизмет“ Фетулаха Гулена.

Ако је Британија дала свету тврдокорни вехабијски ислам, из којег се регрутују сви исламски терористи, Америка је преко Фетулаха Гулена створила „неолиберални исламизам“ и „неоосманизам“ који од сиромашних верника тражи потпуну посвећеност и дисциплину, а богатима дозвољава лихварство, сасвим у духу „протестантских“ идеала.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=mD7dz8C5OkI”]

Та монструм творевина је изнедрила Ердогана, који је накнадно одбио да јој буде марионета.

„Хизмет“ Фетулаха Гулена је паклени империјални пројекат обнављања и ширења османске империје у функцији NATO пакта и западне олигархије.

„Специјалност“ овог пакленог пројекта су хиљаде образовних установа – у Турској и широм света. Чује се да осим две у Београду, постоји још оваквих школа у Србији.

Радници носе пелене у „Јури“ и „Геоксу“.

Прича се о „поглављима“ и „владавини права“, а примају затвореници из концентрационог логора Гванатанамо, где је све супротно праву!

800 војника и официра годишње оде из NATO партнерске Војске Србије због ниских плата.

Ето какве су стране инвестиције за које власти тврде да ће спасити Србију.

Изгубљени случајеви ужаснути „беневолентним диктатором“ и даље нам Запад дају за пример – не помажу ту ни бомбе, ни терористи, ни одсечене главе. Запад је диван, а највиши идеал је смрт у „демократији“, која је најчистија плутократија. Шта ће наши шегрти, него да уче од много већих лажова и манипулатора, који су толико „успешни“ и богати?

Покрет за Србију захтева да се уведе стручна и морална подобност за државну службу!

Покрет за Србију захтева моменталну забрану и затварање свих „Хизмет“ школа у Србији!

Покрет за Србију захтева моментални раскид уговора, наплату пенала и кривичну одговорност за све „стране“ и друге „инвеститоре“ који угрожавају живот, здравље и људско достојанство радника, као и безбедност Републике Србије!

Покрет за Србију захтева усклађивање радног законодавства са социјалним и цивилизацијским достигнућима Србије и слободног света!

Склапањем и развојем „партнерства“ („за мир“) са NATO пактом, власти Србије су, не питајући народ, прихватиле да су NATO, Хаг и агресија 1999. у праву, опростиле ратне злочине и ратну одштету, и глумећи покајаног кривца, унапред пристале на сва могућа државна, економска, социјална, морална и духовна понижења која би НАТО агресору могла пасти на памет.

Тражимо да се NATO и сви који му служе ставе ван закона!

Србија срамоту неће још дуго трпети!

За Србију – до победе!

(саопштење Покрета за Србију)

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Владимир Умељић: Декаденција НАТО-Империје, Сумрак ,,Богова” или човечанства?

Владимир Умељић: Декаденција НАТО-Империје, Сумрак ,,Богова” или човечанства?

Све империје у историји човечанства су доживљавале свој процват, врхунац а потом је долазило до …

Руска Федерална служба безбедности ухапсила 31 терористу, припадника терористичке организације "Хатиба Тавхид ал-Џихад" (видео)

Руска Федерална служба безбедности ухапсила 31 терористу, припадника терористичке организације “Хатиба Тавхид ал-Џихад” (видео)

МОСКВА – Руска Федерална служба безбедности привела је у Москви и другим регионима 31 терористу, …

Један коментар

  1. poklapa sa sa dolaskom sadašnje vlasti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *