Насловна / Србија / Око тог хлеба и пшенице ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВУ!
Око тог хлеба и пшенице ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВУ! 1

Око тог хлеба и пшенице ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВУ!

У време најтежих економских санкција и ратова деведесетих година прошлог века за време владавине Слободана Милошевића сељаци су за један литар нафте морали да дају седам килограма пшенице. Данас под владавином велеиздајничке содомитске секте којој је на челу болесник Вучић српски сељак за литар нафте мора да да једанаест килограма пшенице.  И не само то. Под влашћу жутих бандита и напредних примитивних фашиста производња пшенице у Србији је од 2010. године пала за више од 20%.

Србија је због уништавања попљопривреде и пољопривредне производње почела да губи примат на светском тржишту пшенице где је до скора важила за једног од највећих светских извозника хлебог жита. Баш као и код малине где је производња тог црвеног злата због тешког криминала владајућег режима пала за преко 36%. 

Ти ћеш некоме нешто да причаш о хлебу и пшеници ОЛОШУ ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКИ а прстом за шест година ниси мрднуо да повећаш прооизводњу, уредиш цене, заштитиш произвођаче и помогнеш им да на тржишту буду конкурентнији. Знаш ли несрећниће уопште колика је откупна цена пшенице ове године?

Милинко Милинчић

Србија данас

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

ИНСПЕКЦИЈА ЗАТВОРИЛА 18 ПЕКАРА ЗБОГ ПРЉАВШТИНЕ И ПРЕВАРА: Боље сами направите црни хлеб, а ево и рецепта 11

ИНСПЕКЦИЈА ЗАТВОРИЛА 18 ПЕКАРА ЗБОГ ПРЉАВШТИНЕ И ПРЕВАРА: Боље сами направите црни хлеб, а ево и рецепта

Пољопривредни инспектори чешљали 1.000 произвођача и затекли нехигијену и мањкавости у описивању хлеба. Нехигијенски услови …

Бензин за месец дана поскупео више од шест динара 12

Бензин за месец дана поскупео више од шест динара

У односу на цене по којима је гориво продавано почетком априла, бензин је поскупео за …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *