Око тог хлеба и пшенице ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВУ!

0
(0)

У време најтежих економских санкција и ратова деведесетих година прошлог века за време владавине Слободана Милошевића сељаци су за један литар нафте морали да дају седам килограма пшенице. Данас под владавином велеиздајничке содомитске секте којој је на челу болесник Вучић српски сељак за литар нафте мора да да једанаест килограма пшенице.  И не само то. Под влашћу жутих бандита и напредних примитивних фашиста производња пшенице у Србији је од 2010. године пала за више од 20%.

Србија је због уништавања попљопривреде и пољопривредне производње почела да губи примат на светском тржишту пшенице где је до скора важила за једног од највећих светских извозника хлебог жита. Баш као и код малине где је производња тог црвеног злата због тешког криминала владајућег режима пала за преко 36%. 

Ти ћеш некоме нешто да причаш о хлебу и пшеници ОЛОШУ ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКИ а прстом за шест година ниси мрднуо да повећаш прооизводњу, уредиш цене, заштитиш произвођаче и помогнеш им да на тржишту буду конкурентнији. Знаш ли несрећниће уопште колика је откупна цена пшенице ове године?

Милинко Милинчић

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Kесеровић: Воће у Србији најскупље за последњих 15 година

0 (0) Професор Пољопривредног факултета у Новом Саду Зоран Kесеровић рекао је данас да је …

Слаб род подигао цену малина, купине у бесцење

0 (0) Преполовљен род малина подигао је ове године цену тог воћа на око 210 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *