Насловна / Србија / Олош плаши народ са НАТО а у Горњем Милановцу вежба са америчком војском?!
Олош плаши народ са НАТО а у Горњем  Милановцу вежба са америчком војском?! 1

Олош плаши народ са НАТО а у Горњем Милановцу вежба са америчком војском?!

Горњи Милановац – У касарни „Војвода Радомир Путник“ Центра за обуку везе и информатике у Горњем Милановцу, изводи се мултинационална командно-штабна вежба Војске Србије и Националне гарде Охаја „Cyber Tesla 2018“, која ће трајати до 7. јуна.

Вежба се изводи у оквиру Програма државног партнерства Републике Србије и Савезне државе Охајо, САД, у области заштите сајбер простора, наводи се у саопштењу Министарства одбране.
„Cyber Tesla 2018“, чија тема је одбрана телекомуникационо-информационог система од претњи из сајбер простора изводи се у циљу подизања способности Војске Србије за реаговање на високотехнолошке нападе као и ради унапређења сарадње између државних органа и међународних институција у заштити националног информационог простора.

Вежбу изводе представници Министарства одбране, Војске Србије, Националне гарде Охаја и представнике приватног и јавног сектора у Србији који обављају послове у области информационе безбедности.

Руководство вежбе истиче да је вежба „Cyber Tesla“ значајна за српску и америчку страну јер се унапређују капацитети за реаговање на инциденте у сајбер простору, размењују искустава из области информационе безбедности и унапређује билатерална војна сарадња.

Танјуг

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Шиптарску и НАТО заставу да истакнете и њу да славите јер српске НИСТЕ ДОСТОЈНИ! 11

Шиптарску и НАТО заставу да истакнете и њу да славите јер српске НИСТЕ ДОСТОЈНИ!

Свечаном смотром, полагањем венаца на споменик српским ратницима у центру Краљева и пригодном свечаношћу, припадници …

Генерал Срето Малиновић: Саопштење војног врха крије намеру да се војска злоупотреби у политичке сврхе 12

Генерал Срето Малиновић: Саопштење војног врха крије намеру да се војска злоупотреби у политичке сврхе

Бригадни генерал авијације у пензији Срето Малиновић оценио је да се у саопштењу издатом након …

Један коментар

  1. ovi su ko maskotu ludog milomira marica trebali uzeti i mnogo vise izdajnika na skolovanje pozvati jer je to najrasprostranjenije zanimanje zemlje servije, gde deca izdaju roditelje, zene muzeve, muzevi zene a svi skupa komsije i tako dalje do cele zemlje Srbije. car izda narod i vojsku, a vojska izda sve pa i tenkove i haubice. sanu izda i obraz i guzicu sve za 1000. evra platicu. posle svih i 100 izdaica profesora nadjose koji ce nas izdaji uciti i genocidnim krvolocima sluziti. nadju se i takve budale koje vole komentare pisati, izdajice svoje domovine proklinjati, uz to im i ime i adrese ostavljati a takve valja vatati. a gde nego kod ohajaca se ucuti od goveda pare primati i pred njima se duboko klanjati a obraze k duvaru okrenuti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *