Опет лажеш и манипулишеш! Каква бре претходна година и привредни раст, причај те бајке индијанцима!

Опет лажеш и манипулишеш! Каква бре претходна година и привредни раст, причај те бајке индијанцима!

Србија данас коментар: Какве гадне трипове има наш свезналац Вучић. Лаж и манипулација су срж на коме почива читава политичка каријера и владавина тог лажљивог криминалца и издајника. Тако данас честита грађанима Србије некакав наводни привредни раст од седам плус одсто који засигурно имамо да захвалимо његовој економској политици што је најобичнија и наноторна глупост. Већи део прошле године захваљујући управо идиотизму власти и слепом извршавању наредби које су му стизале из иностарнства затворили су читаву Србију и остварили кумулативни губитак привредног развоја од -8.7%. данас се хвали некаквим привредним развојем који нема веза са било чиме што он ради јер привредници покушавају да подигну производњу на ниво на коме је била пре пландемије. Оно чиме се Вучиће не хвали је чињеница да ће Србија поново ове године ребалансирати буџет тако да ће крај ове године дочекати са већим јавним дугом од 70% БДП-а иако је прошлу годину завршила са неких 57,4% БДП-а и јавним дугом у видини од 26.6 милијарди евра. Ову годину Србија ће завршити са јавним дугом већим од 30 милиајрди евра што значи да смо се за мање годину дана задужили преко 3.5 милијарди евра. какав економски успех! Вучић с еникада иначе не хвали ни спољно-трговинским дефицитом који је у време његове владавине константно растао. Тако је тај спољно-трговински дефицит у 2020. години износи тек нешто испод шест милијарди евра. У овој 2021. години у првих шест месеци тај спољно-трговински дефицит износи 2.91 милијарди евра. Минус у српском буџету ове године је око 3.5 милијарди евра. Једина ствар коју Вучић и његови напредни еконмски стручњаци знају да раде као нико у овом делу Европе је производња дугова и губитака. И ништа друго. Тако је само у прошлој и овој години до данас направио преко 12 милијарди евра губитака! На страну што Вучић са овим најгорим могућим лажима и манипулацијама покушава и то неуспешно да скрене пажну јавности са огромног организованог криминала и других најтежих облика криминала и корупције које је он са његовим напредњацима институционализовао.

_______________________________________________

Председник Александар Вучић је на Инстаграму поделио важне вести са грађанима нае земље:

– Важна вест за Србију! Стопа раста у првом полугодишту 2021. године износи плус 7,5 посто. Први квартал завршили смо са 1,7 а други квартал са 13,4 посто раста. Честитам грађанима Србије. Леп викенд вам желим!

Он је честитао свим грађанима Србије, додајући да после лоше, али много боље године у односу на све остале земље Европе, Србија ове године наставља да расте најбржим и најснажнијим могућим темпом.

Вучић је истакао да то значи да ће пројекције за стопу раста ове године бити свакако испуњене, и то не од шест, већ и од 6,5 одсто, а могуће и седам одсто до краја године.

– То значи више плате, пензије, много нових радних места, значи да се Србија великом брзином приближава најразвијенијим земљама Европе. Хвала вам на свему, на свој подршци – поручио је Вучић у видео снимку објављеном на Инстаграму.

Информер.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

БРАВО ВУЧИЋУ! Србија први пут има испод 62.000 новорођених беба и више од 115.000 умрлих

БРАВО ВУЧИЋУ! Србија први пут има испод 62.000 новорођених беба и више од 115.000 умрлих

Када је реч о демографији, прошла година је била поражавајућа за Србију, први пут од …

Срби не могу на КиМ са својим таблицама, а Вучић гради ауто-пут до Албаније!

Срби не могу на КиМ са својим таблицама, а Вучић гради ауто-пут до Албаније!

Др Дејан Мировић, између осталог и аутор књиге “Бриселски споразум: хронологија и последице” објашњава за …

3 Коментара

  1. hahahahahahaha. Nikad vi sa balkana necete prici ni blizu standardu zapada. Zivjeli ste jadno cijeli zivot i tako ce ostati.

    • Zlobnice, iako je tacno – uopste nije smesno!
      A vi ste zbog nas napredovali, jer mi smo vekovima Evropu branili od najezdi kojekakvih kopilana, dok ste vi u miru mogli da se razvijate. Sad bar cutite i pustite nas da se bavimo svojim jadom.

  2. Патолошки лажов,лопов,криминалац,битанга…итд.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *