Опростите нам, скотојебци…

0
(0)

Рим – Римски папа позвао је католике, а успут и све нас, грешне хришћане, да се покајемо пред педерима. Како је почело, изгледа да следећи корак у овом низу бескрајних покајања, на која нас понтифекс позива, треба да буде наше покајање и пред скотојебцима. Јер очигледно је да смо грешни и кад осуђујемо секс са животињама. А следећи корак, који је просто неизбежан (јер понтифексова доброта и светост су безгранични), биће да ћемо морати да се покајемо и пред људождерима, јер људи који осећају потребу да ждерњају месо других људи – и они су исто тако људи, и у њима исто живи природа… Зар није, нарочито за древне људе, апсолутно природно да они ждеру ближње своје?

Шта значи покајати се пред педеринама? То, речено језиком библије, значи покајати се пред содомитима. Ови изопачени безумници и развратници, кад им је Господ био послао своје анђеле, не би ли их уразумио да се ману свог страшног греха, они су и божје анђеле хтели да силују. Содомитски греси толико су били огромни и страшни, да је цела варош Содома била спаљена. На њу је господ био излио чашу свога гнева и залио ју је смолом.

Ако би смо се држали представа римског папе, Господ бог очигледно није био у праву. По тој (папиној) логици би и Господ бог требало да се покаје пред Содомом , зато што је ту варош спалио. Испада да је сва догматика Старог завета, која је, на крају крајева, довела и до Новог завета уствари лажна и погрешна. Изгледа да је Христос својом жтрвом на распећу искупио грехе овог света, којима је он био претворен у Содому.

Светска Содома била је толико страшна и огромна, да њу није било могуће искупити ни путем проповеди, ни обичним кажњавањем, па чак ни ватреном метлом, која је требалчо да прочисти овај трули сатански свет. Ради тога Господ је свог сина жртвовао на распећу. Ако је, међутим, веровати римском папи – испада да је и Христово разапињање на крсту било је грешка.

Кајући се пред содомитима папа је избрисао сав богословски садржај и Старог и Новог завета. То говори о томе да се савремена Европа, у коју себе убраја и Ватикан, у својим представама о добру и злу, о греху и искупљењу од греха – више ничим не разликује од сатаниста, који поздрављају зло у виду Содомије, поздрављају зло у виду људождерства, чак поздрављају и зло у виду порицања оног најдрагоценијег што садржи хришћанска вера – идеју Христове жртве учињене ради искупљења грехова овог света.

Тамо негде доле у паклу већ кипи котао и у том котлу већ ври смола и под тим котлом пламти неугасиви огањ а ђаволи сд крљушастим репинама, зацрвенелим очима и умиљатим осмесима већ су спремни да приме следећу жртву пакла – а тим пакленим мучеником биће садашњи римски папа…

http://zavtra.ru / Превод: Васељенска ТВ

фото: Дејли бист

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Папа стигао у Скопље, служи мису на Тргу Македоније

0 (0) Поглавар Римокатоличке цркве папа Фрања служи мису на скопском Тргу Македонија, којој присуствује …

Папа позвао Бугаре да прихвате мигранте

0 (0) Папа Франциско  апеловао је данас у Софији на Бугаре да отворе своја срца …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend