ОВИ ЋЕ НАС СТВАРНО ПОБИТИ! – Цену струје ћемо плаћати најмање 10,000 динара месечно!

Како сазнајемо у Минстарству финансија, због дугова према ММФ-у ал и разним међународним економским фондовима, Србија би у наредних 10ак година могла да спроведе драстичну меру.

Ова мера се пре свега односни на поскупљене цене струје, међутим то поскупљење биће огромно!
Наиме, већ месецима траје кампања ЕУ званичника у којима они тврде да ће српске власти кад тад морати да сведу цене струје на европски просек, како се будемо приближавали њима.

То је потврдио својевремено и министар Вујовић.

Али да ли многи уопште разумеју шта то значи!? Раст просечне реалне плате неће бити већи за 20% ни у наредних 50ак година, а цена струје на месечном нивоу као најјефтинија варијанта кроз 10ак годиан износиће 10,000 динара па на више.

Уколико узмемо у обзир и додатно поскупљење осталих поскупљења а поготово нафте, горива и лекова, долазимо заиста до рачунице да ће Срби као народ нестати.

ДНЕВНИ ЖУРНАЛ

Актуелно

Србија увезла струју за 42 милиона евра

првом тромесечју ове године Јавно предузеће „Електропривреда Србије” увезло је 848 милиона киловат-сати електричне енергије …

Снег и мраз преполовили род воћарима

ТЕК када је петодневни мраз попустио, пољопривредни произвођачи у полимској долини, а пре свих воћари, …

2 Коментара

  1. Uz ovu vlast, Srba u Srbiji za 10god nece ni biti.Ostace samo titini i muslijini penzioneri i clanovi udbinih partija.

  2. Davno bi stanci kupili EPS ali ne žele da oni dižu cenu. Logika je jasna, zadužićemo Srbiju tako da vlast mora biti poslušna, mora izjednačiti cenu sa evropskim cenama i tad će privatizacija biti ostvarena. Telekom ima evropske cene zato ga i žele odmah, a i samo dizanje cena usluga Telekoma ne izaziva potrese ni blizu kao povećanje cene struje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons

Поштовани читаоци,

Помозите рад нашег сајта тако што ћете нас лајкнути, твитнути, плуснути! Хвала!