Хроника

„Палма је био го кад је девојчица ушла у собу…“

Сведочење мушкарца из Јагодине у коме је раскринкао Драгана Марковића Палму преносимо у целости.

Након Мариникиног гостовања у Јагодини, као мушкарац, а пре свега као родитељ, као неко ко зна шта се дешава, као и између осталог 13.500 мушкараца у Јагодини, решио сам да дођем овде и да испричам тај део мог рада за Марковића не могу рећи господина, зато што то свакако није.

Радио сам у хотелу у Кончареву, неки би чак рекли чак је био наслов у „Блицу“ „Забрањени хотел у Кончареву“.

Зашто забрањени?

Зато што се зна ко се крије иза фиктивног власника тог хотел да је хотел Марковићев. У том хотелу, након разноразних журки на којима су певале наше естрадне „звезде“, Луx таксијем из Београда, посредством разноразних ликова у Јагодини долазиле су девојчице, сад ћу рећи по слободном неком уверењу од рецимо 15, 16 до 17, 18 година, а то су опет девојчице, поготову за њега и за људе који су долазили са њим, а то су његови коалициони, и уопште пословни партнери.

Знало се после таквих журки те девојчице иду за њим, или са њима. Углавном је то након напијања тих девојчица, а онда уз неку..

Његове хостесе су углавном приморавале, говориле и причале тим девојчицама да им неће бити ништа да ће то све бити океј, а ја верујем да тога и то океј нема улогу и да су то трауме за ту децу до краја живота, а верујем и за њихове родитеље без обзира што ћуте и то десетинама година од човека који је познатији као лик који копа угаљ, који вуче угаљ у Јагодини, који је добијао батине од Аркана на Скверу такозваном, ето од тада до данас велики Србин, велики домаћин како га други називају је заправо ништа више него, ја верујем више пута споменуто лице када је један господин причао о педофилији у Србији, ја верујем да је мислио на њега.

Конкретно, где сам присуствовао лично, једна журка је била изнад базена и хотела Алфа, где је у присуству Срђана, власника Коперникус телевизије и власника Кнез петрола, министра Антића, Дачића и екипе.

Сад не знам, ето, да не буде да нешто лажем, девојчице које су седеле иза мене све време су након тог концерта, прво су послагани сви панели, које је он тамо наручио да се не види ништа, испражњен је цео базен, људи су послати кућама.

И онда су девојчице, једна по једна устајале и представљале се одакле су дошле, шта воле шта не воле.

То је више личило на сточну пијацу него на журку.

Присуствовали смо и тим затвореним журкама након поноћи, када су долазили певачи из Београда, попут Ђанија, његовог доброг пријатеља, када су жене након неког времена слале кућама, а те девојчице, те његове хостесе које су иначе власнице кредитних картица на којима буде и по пар десетина хиљада динара, којима располажу у току дана, оне чекају спремне да када жене напусте ту просторију, оне улазе, и те журке трају до јутра.

То су девојке, девојчице, које су фиктивно пријављене, фиктивно раде у градским предузећима и државним предузећима у Јагодини.

Моја другарица, значи особа коју лично познајем је била једна од његових хостеса и то је било неке 2010., 2011. године, док је Дачић још увек био министар полиције под претњом је присуствовала журкама, његов заменик је слао претеће поруке, које сам лично прочитао, да мора да присуствује тим журкама.

Након те журке, новогодишње, је девојчицу, по њеним тврдњи девојчица од 15, 16 година из Београда је водила телевизија Јагодина, изнад телевизије Јагодина је била његова соба, апартман, уз степенице, плакале су обе девојчице док су ишле ка њему. Каже, го је био у соби када је увела девојчицу напустила је собу.

Девојчица је остала ту неко време. Након чега је та моја другарица побегла из Јагодине, и годинама се и крила од Марковића, где чак ни њена мајка није упознала своју унуку, три године након рођења.У соби, у апартману изнад радио телевизије Јагодина био је Марковић наг, када су њих две ушле у собу, моја другарица је напустила, девојчица је остала у собу неко време, можемо да претпоставимо шта се тамо десило.

У многим разговорима које сам водио са својим комшијама, колегама, пријатељима из Јагодине, то је у принципу јавна тајна, тамо сви живе у страху од Марковића од одмазде, тако да родитељи гледају да што пре пошаљу своје ћерке у иностранство, да их пошаљу било где ван Јагодине, и то је нешто што траје толико дуго да постаје језиво.

Ја се надам да ћемо након овог снимања и ове моје поруке, натерати пре свега мушкарце из Јагодине, родитеље, стричеве, деке ујаке, да иступе и стану у одбрану својих жена, ћерки, својих рођака, јер једноставно даље не иде.

Нова.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

  1. Prvo bi ja vas politicare “vakcinisao” za sva vremena a pogotovo tog traktoristu po obrazovnom nivou koji glumi politicara na sramotu Srba i Srbije. Ko vama sve upravlja dobro ste i zivi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!