Патриотски блок КиМ: Како је СНС покрао изборе на Космету

Патриотски блок КиМ: Како је СНС покрао изборе на Космету

Коалиција ДСС-ДВЕРИ је већ током избора обавештавала грађане Србије да су избори на Косову и Метохији нерегуларни и да се организовано масовно краде од стране Српске напредне странке.

Ова изборна крађа је припремана тако што је представницима коалиције ДСС-ДВЕРИ забрањено да имају посматраче на свим бирачким местима, као и посматраче током бројања гласова. OSCEкао организатор избора ово је правдао тиме, да РИК не дозвољава да ванпарламентарне странке имају посматраче што је ван сваке логике због чега је и директор статистичког завода Миладин Ковачевић на конференцији за штампу РИК-а изјавио да свака странка која учествује на изборима мора да има посматраче. Интересантно је, да је Српска радикална странка на седници РИК-а била против тога да она има поматраче на Косову и Метохији што је необично имајући у виду да свака странка жели да има контролоре на изборима.

Атмосфера на изборима је била прожета претњама, уценама, притисцима од стране кратко ошишаних батинаша из Српске напредне странке. У Косовској Митровици се председник општинског одбора СПС-а, Нинослав Ђерић, жалио председнику општинског одбора ДСС-а, Немањи Јакшићу, да се његовим посматрачима претило да морају да пусте да људи гласају и по десетак пута. Припадник OSCE-а на изборном месту 6 у Косовској Митровици, Ирац по националности, од тих истих момака је добио шамаре јер није хтео да дозволи да се без гласања убацују листићи у бирачке кутије. После шамара напустио је бирачко место.

Један од припадника OSCE-а, по имену Срђан, Србин из Приштине, присутан на изборима у Косовској Митровици, је Владимиру Ракићу, Марку Јакшићу и Раденку Недељковићу рекао да овако нерегуларно гласање не постоји ни у Нигерији и да се аматерски краде. У више наврата је опомињао члана бирачког одбора Ивану Вулетић на месту број 5 да не убацује листиће у гласачку кутију, међутим, без успеха па је слика дотичне даме на страницама фејсбука обишла свет, где на том бирачком месту уопште нема гласача а гласачка кутија је пуна листића.

Иначе поменути припадник OSCE-а је такође рекао да озбиљно размишља да посматрачима у изборним јединицама 4, 5 и 6 не исплати дневнице јер омогућавају крађу гласова.

Приликом бројања гласова у Рашкој припадница СНС-а Александра Баловић из Лепосавића је отворено нудила господину Суботићу из ДС-а да поделе гласове патриотске коалиције ДСС-ДВЕРИ.

Сама чињеница да је током 2014. године на изборима на Косову и Метохији гласало 35.000 људи а 2016. године 47.000 говори о енормном повећању од 35% што је чудно имајући у виду да се Срби на Косово и Метохију не враћају него са њега одлазе. Уопште, у централној Србији број гласача 2016. године у односу на 2014-у повећан је за само 4%.

Велики број гласача, пре свега у Косовској Митровици и Лепосавићу, налазио је своје мртве родитеље да су гласали, имајући у виду потписе на бирачким списковима, па су се шалили говорећи „кад су то наши родитељи дошли да гласају а да се нама нису јавили“.

Да би се утврдила права истина, коалиција ДСС-ДВЕРИ на Косову и Метохији тражи од Републичке изборне комисије на увид фотокопије бирачких спискова, како би се утврдило које су то све мртве душе гласале, да се утврди који су то Шиптари гласали, који су се налазили на поменутим бирачким списковима, као и Срби који су одавно напустили Косово и Метохију а од којих добар број данас живи у иностранству.

Припадници патриотске коалиције ДСС-ДВЕРИ спремни су да у већем броју дођу у Републичку изборну комисију да преконтролишу бирачке спискове свих људи који су гласали да би се утврдила истина о протеклим изборима. Долазак у већем броју није срачунат да се било коме прети, већ из разлога што већи број људи познаје грађане из својих улица, села и насеља који могу тачно да оцене ко је гласао а ко није.

После провере, ако се утврди да су избори били регуларни, припадници патриотске коалиције ДСС-ДВЕРИ спремни су да честитају Српској напредној странци на „историјској“ победи на Косову и Метохији.

Необичан је пут у Европску унију Александра Вучића који не преза да покраде изборе, по чему ова садашња Србија више личи на афричку, а не европску унију што је поменути припадник OSCE-а и констатовао. Као круна ове потврде говори и чињеница да је на кућу посланичког кандидата Славише Ристића пуцано рафалима о чему сведоче рупе на зидовима као и бројне чауре констатоване од стране припадника КПС полиције.

Такође је у доворишту куће пронађена бомба, која на срећу није експлодирала, па су је припадници КФОР-а деактивирали. Код ове исте куће, на коју је пуцано, током 2011. године скоро годину дана су биле барикаде српског народа који се борио против постављања границе између централне Србије и Косова и Метохије.

Бројни припадници Српске напредне странке и Покрета социјалиста, међу којима и Александар Вулин, су у више наврата долазили да Ристићу, који је тада био председник општине Зубин Поток, и народу из ове општине дају подршку. Претпостављамо да господин Славиша Ристић, посланички кандидат патриотске коалиције ДСС-ДВЕРИ, није ни сањао да ће ти исти људи који су му долазили у кућу и пред кућу, данас да организују стрељачке и бомбашке нападе на њега и његову породицу.

У Косовској Митровици

27.04.2016. године

Председник покрајинског одбора ДСС-а                             СРПСКИ ПОКРЕТ ДВЕРИ

                 др Ненад Којић                                                             Горан Миленковић

        ________________________                                           ________________________                                     

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

СПРДА СЕ СА ОПОЗИЦИЈОМ: Имаћете бољи третман на приватним телевизијама

СПРДА СЕ СА ОПОЗИЦИЈОМ: Имаћете бољи третман на приватним телевизијама

Александар Вучић, председник Србије и владајуће Српске напредне странке, неће прихватити захтев дела опозиције која …

Народна и ДС оптужују СНС да насељавањем припрема изборну крађу у Београду

Народна и ДС оптужују СНС да насељавањем припрема изборну крађу у Београду

Народна странка и Демократска странка оптужиле су данас владајућу Српску напредну странку да насељавањем људи …

Један коментар

  1. Sokiran sam koliko ljudi koji nisu citali istoriju civilizacije i nisu se iz nje poucili, prihvataju velike funkcije bezglavo. Moguce je da se radi o deformaciji licnosti. To podrzavaju i objasnjavaju radovi dva naucnika u oblasti psihijatrije.Prf.Dr Frantisek Koukolik (knjiga “Pobuna deprivanata” je posvecena ovoj temi u celini) i prof.Dr. Ciril Hesl. Po njima, radi se o psiho i socio patologiji. Kada bi osobe bile bez tog mentalnog defekta, tesko da bi vladali na totalitarni, autoritarni nacin. Narod mudro kaze “Nicija sveca nije gorela do zore”.I to je istina: Svaki sistem, narocito ljudima stvoren sistem ima svoj zivotni ciklus. I taj sistem je najranjiviji u dve faze 1.Kada je mali i slab, a to je na pocetku i 2. Kada je najjaci. U toj poslednjoj fazi pocinje opustanje, zamor materijala i pocnu da se prave sulude greske. Danas postoje brojni naoucni radovi o tezi da zivimo u vremenu “Kolapsa Civilizacije” (prof.Dr Miroslav Barta, Egiptolog). A predizborna trka za predsednicke izbore u SAD ponesto govori o tome u prilog. Ostavimo na stranu kandidate, vec pogledajmo birace i shvaticemo da pobedjuje nezadovoljstvo amerikanaca dosadasnjom politickom i finansijskom elitom. A ona, je vec pokazala u slucaju tridesetak najvisih bankarskih menadzera da kada toj eliti “zagusti” ume da se brani uklanjanjem opasnih svedoka (potrazite na internetu sta im se desilo tokom 2014). A sta ce biti sa korumpiranim politicarima malih jadnih nesrecnih zemalja koji su upleteni u mnogo gore radnje?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *