Петицију за ослобађање узбуњивача из Kрушика потписало 15.000 људи

Петицију за ослобађање узбуњивача из Kрушика потписало 15.000 људи

5
(5)

Петицију за ослобађање Александра Обрадовића из кућног притвора потписало је око 15.000 грађана који верују да је заиста узбуњивач, херој Србије, који ништа није слагао ни украо, већ је само желео да неправилности у пословању „Kрушика“ изађу на видело, рекао је агенцији Бета Срђан Миливојевић један од иницијатора акције.

„Прикупљање потписа свакако није симболично. Закон не дефинише колико потписа треба да буде прикупљено када је реч о нашем захтеву за ослобађање Александра Обрадовића, али ако 50.000 људи потпише ову петицију, па ваљда власт треба да стави прст на чело и размисли у ком правцу иде и где води ову земљу“, рекао је Миливојевић.

Он је казао да се акција шири читавом Србијом због огромног интересовања грађана, као и да постоји петиција и у електронском облику на сајту „епетиција“.

„Дошли смо данас у Kрагујевац пре свега због жеље грађана Kрагујевца да потпишу ову петицију и интересовање грађана је огромно“, рекао је Миливојевић.

Навео је да људи верују да је Александар Обрадовић данас заиста узбуњивач, херој Србије, он ништа није слагао, ништа није украо и ништа није изнео из фабрике противзаконито, већ је желео да неправилности из „Kрушика“ изађу у јавност.

„Оно што је интересантно, нико није донео одлуку да истражи наводе Александра Обрадовића већ да истражи њега. Ја сам дубоко уверен да је у затвору погрешан Александар“, рекао је Миливојевић који је присуствовао акцији потписивања петиције у крагујевачкој пешачкој зони у центру града.

Он је рекао да је дубоко уверен да медијски спинови имају за циљ да грађане збуне и да Обрадовића представе као шпијуна.

„Али, документа која свакога дана излазе демаскирају карактер ове власти која очигледно више не зна да ли лаже и шта лаже“, рекао је Миливојевић.

Он је додао да демаскирању највише доприносе језик чињеница и аргумената који је неумољив када је реч о садашњем режиму.

„Сваки покушај да се у ову причу упетља мајка Александра Обрадовића и да се она прикаже као неко ко је извезао оружје или муницију у Украјину се разбила као балон од сапунице. Пазите, ми имамо ситуацију да власт покушава да оптужи људе који су открили ову аферу, да су они учесници у афери“, казао је Миливојевић.

Он је рекао да се тражи да се истражи улога Небојше Стефановића и његовог оца у целом том послу, да се пажња не скреће на „руске шпијуне“, као и на неке спектакуларне полицијске акције којих нема и чијег учинка нема.

„Ми захтевамо да се ова прича истера до краја“, рекао је Миливојевић.

Он је закључио да је режим уздрман са обарањем доктората Синише Малог, а ово је прича на којој ће се, каже, сломити овај режим.

бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Годину дана од афере Kрушик: Александар Обрадовић и даље талац режима

Годину дана од афере Kрушик: Александар Обрадовић и даље талац режима

0 (0) Годину дана навршило се 18. септембра, од кад је на свом радном месту, …

У Крушику до краја године без посла остаје 150 радника

У Крушику до краја године без посла остаје 150 радника

5 (1) До Нове године из Крушика треба да оде 150 радника. Без посла остају …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend