ПИО фонд је затворен, а љути грађани прете каменовањем

ПИО фонд је затворен, а љути грађани прете каменовањем

Филијала ПИО фонда у Немањиној улици је затворена и све оне који морају нешто да обаве у фонду испред улаза дочекује обавештење да су информације доступне преко телефона, а захтеви се могу слати електронском поштом или путем регуларне поште, на адресу Немањина 30. Грађани који дођу и “пољубе врата” су често љути, а како је екипи Нова.рс рекло обезбеђење, неки чак и прете да ће та зграда бити “следећа за каменовање”.

Према речима обезбеђења, филијала не ради већ 10 дана.

“Треба ми потврда о незапослености. Нисам знала да филијала не ради и сада су ми рекли да треба да зовем телефоном. Ништа, шта да радим, звачу телефоном”, каже нам Јелена док фотографише обавештење са свим доступним бројевима телефона служби ПИО фонда.

На улазу зграде су припадници обезбеђења, као на “првој линији фронта” и одбране од незадовољних грађана, када схвате да су неће обавити њима важне послове и да су узалуд губили време.

“Рекли су нам да ће ПИО фонд поново да проради чим крива заразе почне да пада наниже. 200 до 300 људи дневно долази и распитује се. Љути су, има људи који кажу да ће и ово, између осталог бити каменовано. Било је ситних чарки и незадовољства, али за сада већих проблема није било”, каже представник обезбеђења који нам се представио као Мирослав.

Да не буде забуне, само неколико метара од улаза у затворени ПИО фонд, налази се улаз за Фонд здравственог осигурања који ради и прима грађане.

Нова.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Вишеслав Симић: Kоначно је народ схватио шта им ради лажна елита (видео)

Вишеслав Симић: Kоначно је народ схватио шта им ради лажна елита (видео)

Аутор и водитељ Вук Росандић. HelmCast Поделите вест са пријатељима

Италија, претње вирусолозима и новинарима због зелених пропусница

Италија, претње вирусолозима и новинарима због зелених пропусница

Од 1. септембра обавезна зелена пропусница која је у Италији уведена 6. августа за седење …

Један коментар

  1. Ово се све намерно ради. Да ли су сад пензије на реду?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *