ПОЧЕЛА ТЕРАПИЈА! Миломир Марић суочио Вучића са чињеницама о његовом менталном здрављу! (видео)

Велика пропаганда лажи упишаног диктатора и болесника Александра Вучића приближава се своме крају. Један од првих симптома њиховог тужног, али и болног краја је то што су пацови почели да напуштају брод и покушавају да улете у други, или бар да постану заштићени сведоци ако ништа друго.

Новинар, тј. био би новинар да није добио отказ од СНС Срђан Шкоро је недавно причао о томе како је Миломир Марић, стара кука и УДБАШ проговорио о Вучићевом лудилу и да га се треба пазити.

Ипак, пажњу на Вучићево лудило поново и баца један телефонски разговор. Шта се заправо десило? Наиме Миломир Марић је у емисији Ћирилица на психотерапеутску столицу опет довео Фахријевог сина, албанца у средњим годинама који је нама познатији као Александар Вучић.

У једном тренутку му је пустио исечак из емисије ДЛЗ, где наш писац Марко Видојковић поручује пицоустом диктатору да иде да се лечи, јер није нормалан и да није хигијенкси, јел, бити председник државе ако си психички поремећен. Вучић на Видојковићеву прозивку, тобоже, благо реагује и ако се приметио социопатски грч на лицу, појашњава психијатар ексклузивно за Славија инфо.

Ипак оно што се десило после емисије је још занимљивије. Kако Славија Инфо ексклузивно сазнаје Марко Видојковић се после емисије чуо са Миломиром Марићем, упитавши га због чега је пустио снимак емисије и зашто има потребу да се спрда са председником.

Да одговор саблазни све људе у Србији, потрудио се Миломир Марић који је рекао да је Вучић лудак, идиот, болесник и да га намерно провоцира у свакој емисији и да чека када ће он пући, направити драму и коначно показати своје право лице.

Марић га мрзи. Такође је одао да је у току пуштања овог снимка, Вучић махнито узимао лекове уз чашу воде. Велика пропаганда лажи се руши. Неће моћи, Александре. Доста је.

О Вучићевом лудилу и болести, недавно је проговорио и српски психијатар ексклузивно за Славија Инфо који је желео да остане анониман, приложивши нам клип пацијента са кататоном шизофренијом и који неодољиво подсећа на Александра Вучића.

Такође, редакција канала Славија инфо недавно је и угостила Марка Видојковића који је изнео своје ставове о томе како ће болесни диктатор бити срушен и шта је све неопходно да се промени у накарадном систему сатрапа, болесника и ботова.

Славија инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Османи јавно каже да за њих "Бриселски споразум" не постоји који само још издајник Вучић спроводи!

Османи јавно каже да за њих “Бриселски споразум” не постоји који само још издајник Вучић спроводи!

Председница привремених приштинских институција Вјоса Османи рекла је данас да Приштина неће дозволити формирање Заједнице …

Телеком Србија срља у пропаст: Дуг увећан за милијарду и 150 милиона евра

Телеком Србија срља у пропаст: Дуг увећан за милијарду и 150 милиона евра

У протеклих неколико година Телеком Србија је агресивним наступом на тржишту мултимедијских услуга и ширењем …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *