fbpx
Насловна / Србија / ПОДРШКА ВУЧИЋУ СЕ ДЕБЕЛО ИСПЛАТИ! Агенције Небојше Крстића за три године приходовале 451.710.000 динара!
ПОДРШКА ВУЧИЋУ СЕ ДЕБЕЛО ИСПЛАТИ! Агенције Небојше Крстића за три године приходовале 451.710.000 динара! 1

ПОДРШКА ВУЧИЋУ СЕ ДЕБЕЛО ИСПЛАТИ! Агенције Небојше Крстића за три године приходовале 451.710.000 динара!

Маркетиншки стручњак Небојша Крстић, некада саветник Бориса Тадића, сад главни и најартикулисанији „тумач“ свих спорних ситуација које имају било какве везе с председником Србије Александром Вучићем и Српском напредном странком, у њихову корист, наравно, власник је две маркетиншке агенције које имају озбиљне годишње приходе.

Крстић, познатији као Крле, бивши другар и саветник некадашњег председника Тадића, добро брине о својим приватним пословима, чијој реализацији очигледно не шкоди подршка владајућој коалицији.

Тако је Крле одлучио да „игра на сигурно“, лако се прешалтао с Демократске странке на Српску напредну странке, не марећи за дугогодишње пријатељство с Тадићем.

Крстићеве маркетиншке агенције „Нова ПР Публиц Релатионс“ која постоји пар година, и „Нова Цоммуницатионс“ коју је имао још и у време Тадићеве власти, послују одлично, а њихов приход у последње три године износи невероватних 451.710.000 динара.

Тако су само у 2016. години агенције „Нова ПР“ и „Нова Цоммуницатионс“ имале 156.040.000 динара пословних прихода, што значи да је пуно пословних ангажмана одрађено.

У 2015. години ове две фирме су имале прилив од такође реализованих послова 167.326.000 динара, а пошто „Нова ПР“ није постојала 2014. само „Нова Цоммуницатионс“ у 2014. била је добра за 128.344.000 динара.

Када се ове суме саберу, Крстићеве фирме оствариле су пословни приход од три милиона седамсто хиљада евра, односно скоро пола милијарде динара!

Позвали смо годподина Небојшу Крстића да нам прокоментарише ове податке које смо нашли у финансијским извештајима две његове агенције у Агенцији за привредне регистре.

Међутим, он нам је рекао да га не чуди што га то питамо, јер је био „критичан према Куриру, потпуно сигуран да ћемо због тога покушати да га казнимо“. Крстић нам је дословце написао: „Само напред. Пробајте да не измишљате и не лажете. У супротном ћу вас тужити“!

Иако нисмо схватили до краја шта је господин Крстић хтео да каже, јер су сви подаци врло транспарентни и јавно доступни у АПР-у, навели смо тачне цифре пословних прихода које су његове две агенције оствариле за последње три године, а онда и за све три године уназад појединачно.

Уследило је питање за господина Крстића да ли су ови подаци тачни. До објављивања овог текста одговоре нисмо добили.

Еспресо.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Титов гардиста Пацоли честита Вучићу и Михајловићки почетак изградње аутопута Велике Албаније 11

Титов гардиста Пацоли честита Вучићу и Михајловићки почетак изградње аутопута Велике Албаније

Приштина — Министар спољних послова Косова Беџет пацоли саопштио је да честита Влади Србије и …

Вучић и напредњаци законом легализују хомосексуални брак у Србији 12

Вучић и напредњаци законом легализују хомосексуални брак у Србији

Директор за Европу организације Civil Rights Defenders Горан Милетић изјавио је на конференцији у Београду …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *