Погледајте лажи СНС-а којима обмањују грађане пред београдске изборе (видео)

0
(0)

Сасвим је јасно да и у врху Српске Напредне Странке сви знају да резултати које су остварили у претходне 4 године нису ни најмање за похвалу, а рад тандема Синиша – Весић су најбоље описали тако што их се срамоте и не желе да их представљају као своје кандидате.

Уколико је господин Мали заиста био „најбољи градоначелник“ у новијој историји Србије, због чега онда он не води кампању и не представља резултате свог рада? Због чега су гурају нека „нова лица“ која ионако након избора неће бити на функцијама у главном граду и због чега се та „нова лица“ користе као маске које би 5. марта требало да падну и покажу лице оних којих се Александар Вучић стиди?

Не само да лажирају сопствене кандидате већ су у недостатку резултата почели да лажирају и наводне успехе. Ево само неколико примера који доказују да је цела кампања владајућег картел лаж и да као што нас је Александар Вучић и навикао у ових 6 година колико влада Србијом програм његове странке је ништа друго до обмана, празна обећања и искривљена реалност.

Нови савски мост није направљен. Нови савски мост није ни започет, а све што смо до сада добили јесте најава да ће да сруше и онај стари. Изгледа да неко у владајућем картелу гаји озбиљан фетиш према рушењу, па су након Савамале, Скадарлије, Икаруса сада одлучили да им мета буде мост који је преживео и нацисте.

Uz most “Ludendorf” na Rajni, kod Remagena, on je jedini veliki most koji Nemci, pri povlačenju u II svetskom ratu, mada su ga minirali, nisu uspeli srušiti. Ali most na Rajni je, teško oštećen, kasnije, po prelasku saveznika ipak pao. Beogradski stari most je još na Savi.:)

Фабрика воде „Макиш 2“ јесте урађена, али господа из Српске Напредне Странке немају апсолутно ништа са тим. Уговор за изградњу ове фабрике потписао је покојни градоначелник Ненад Богдановић још 2005. године, а завршена је 2013. када је на челу града био Драган Ђилас.

Још једна обмана и манипулација бројкама коју су уистину функционери СНС картела докторирали. Према подацима „Путева Србије“, наиме, у периоду 2014-2017 изградјено је 72,85 км аутопутева. Овај податак показује да неко лаже и то за дупло. Питамо се ко.

Горе набројане лажи су само кап у океану. Наставићемо да објављујемо и остале у нарендом периоду, а да прекинемо да их слушамо мораћемо заједно да реагујемо када дође време. А време је 4. марта.

Герила.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Досије Грчић: Како је власник обреновачке печењаре постао директор ЕПС

5 (4) Вршилац дужности директора предузећа “Електропривреда Србије” Милорад Грчић, већ неколико дана се налази …

Крв на све стране: Поклали се мигранти код Економског факултета! (видео)

5 (4) Мигрант стар 37 година из Алжира убоден је данас ножем у парку „Луке …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend