Насловна / Србија / Хроника / Полицајци осумњичени за манупулацију доказима у случају убиства Оливера Ивановића враћени на посао
Police officers guard a scene where unknown assailants opened fire on Kosovo Serb politician Oliver Ivanovic in front of his office in the northern, Serb-dominated part of Mitrovica, Kosovo, Tuesday, Jan. 16, 2018. The Kosovo government has strongly denounced the slaying of a leading Serb politician in northern Mitrovica and says it considers it to be a challenge to "the rule of law". (AP Photo/Bojan Slavkovic)

Полицајци осумњичени за манупулацију доказима у случају убиства Оливера Ивановића враћени на посао

Два припадника косовске полиције, Ж. Ј. и Д. М, за које се сумњало да манипулишу доказима у истрази убиства Оливера Ивановића, враћена су на посао након што им је истекла суспензија, потврдио је заменик регионалног команданта за Север Бесим Хоти.

– Ради се о суспензији, суспензија је истекла и враћени су на посао. Наредба је донета 18. јула и ступа на снагу данас – рекао је Хоти, преноси портал „Коха“.

Ж. Ј. и Д. М. ухапшени су 10. фебруара због сумње да су манипулисали доказима о убиству Ивановића, лидера Грађанске иницијативе СДП, а након два дана су пуштени на слободу.

Ивановић је убијен 16. јануара ове године, а до данас нису нађени ни налогодавци ни починитељи тог убиства.

ртс.рс, Вестионлине

Актуелно

Извештај Радне групе о погибији службеника Амбасаде у Либији: Непријављени пут и чудно понашање либијског шефа обавештајне службе (видео)

Три и по године од отмице и погибије двоје службеника Амбасаде Србије у Либији, Инсајдеру …

Петнаест месеци од убиства Оливера Ивановића, починиоци и налогодавци још увек нису откривени

Грађанска иницијатива СДП упозорила је, поводом 15 месеци од убиства лидера те странке Оливера Ивановића, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons