fbpx

„Полиција и војска ће отказати послушност Ђукановићу”: Душко Кнежевић се огласио поводом отимања храмова у Црној Гори

4.8
(10)

Председник „Атлас Групе“ Душко Кнежевић оценио је да режим Мила Ђукановића жели да од Цркве отме вредну имовину у Буљарици.

Кнежевић истиче да се већ 10 година ради на томе да се од Српске православне цркве отме земљиште у Буљарици.

„Мислим да црква има око 1.000.000 квадрата. Инвеститор из Катара је требао то да купи, али није могао да се договори са мањинским акционарима и Црквом. Сада хоће да то отму“, рекао је Кнежевић.

Мило Ђукановић може све, њему је само циљ да опљачка државу Црну Гору и како све да заврше до краја, а сада је циљ приватизација Цркве и црквене имовине. То је њима главни циљ, зато се све ово и ради“, рекао је он.

Кнежевићу није јасна изјава председника Ђукановића који је рекао да нема ништа са Предлогом закона о слободи вероисповести, а онда га потпише исто јутро када је изгласан, преноси портал „Борба“.

„Из порука које добијам од људи из полиције и војске — људи ће му отказати послушност и супротставиће се свему ономе што он ради и покушава све да затрпа, све оне афере и оно што је било у 2019. години око његове корупције. Покушава сада све то да затвори са овом темом у вези Цркве, како би скренуо пажњу са свега онога што се дешавало у 2019. години. Мислим да ће Мило Ђукановић ићи до краја, познајући њега, неће дозволити као 1989. године, када су срушили оне комунисте црногорске, да на такав начин и њега почисте са власти, и сигурно ће он бити бруталан и ићи до краја“, рекао је он.

Кнежевић каже да Црна Гора улази у све дубљу кризу и плаши се да ће сами избори и одржавање избора ући у једну велику радикализацију свега онога што се дешава.

„Мислим да је за такав амбијент и такво убијање свега онога што се зове правни амбијент заслужан Ђукановић, који је са својим манипулацијама и свим оним што му је требало да би опстао на власти и увек измишља неке кризе и неке непријатеље“, истиче он.

Спутник

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Битка за Будву (видео)

5 (4) Око 80 полицајца са специјалном заштитном опремом распоређених у неколико кордона (по 20 …

ХАОС У БУДВИ: Полетеле и каменице, народ узвикује нећемо мафију! (ВИДЕО)

0 (0) На службеном улазу у зграду Општине Будва дошло је до тензија, када је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *