Полицијски синдикат Србије даје подршку Момчилу Видојевићу

0
(0)

Репрезентативни Полицијски синдикат Србије жели да пружи пуну подршку Момчилу Видојевићу, бившем председник Независног полицијског синдиката Србије, који је незаконито добио отказ у МУП Србије.

– Ми најоштрије осуђујемо овако бруталан и примитиван прогон Момчила Видојевића. Сви проблеми Видојевића произилазе из тога што није желео да слуша шта му из кабинета министра полиције наређују. Његов отказ из полиције и судски прогон су само освета, јер је критиковао кабинет министра полиције и државну секретарку Биљану Поповић Ивковић.

Мржња која се према њему показује само доказује до ког нивоа је ова власт спремна у прогону својих противника. Чак су и његови најближи сарадници у НПСС били приморани да га издају зарад личних интереса. Од тих сарадника, такозваних синдикалиста, не може се сутра очекивати да штите интересе запослених у МУП Србије, када су ради личне добити издали свог пријатеља.

Полицијски синдикат Србије даје пуну подршку Видојевићу, јер оно што данас раде њему, сутра могу да ураде сваком запосленом у МУП Србије који се усуди да дигне главу – каже Вељко Мијаиловић, председник Полицијског синдиката Србије.

Саопштење Полицијског синдиката Србије

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Бихаћ: Масовни сукоб полиције и миграната, више повређених (видео)

5 (1) У мигрантском центру Липа код Бихаћа синоћ је дошло до сукоба више стотина …

СВЕДОЧЕЊЕ МОНАХА Полиција и војска шверцују мигранте, упадали нам на имање (видео)

5 (12) Србин.инфо и Народне патроле су обишли манастир Светог Димитрија на Сувој планини, у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *