Насловна / Србија / Економија / Поскупели стан, вода, храна,здравство, струја…

Поскупели стан, вода, храна,здравство, струја…

Месечна инфлација у Србији у јануару је била 0,4 одсто, а годишња 2,1 одсто, саопштио је данас Републички завод за статистику.

Потрошачке цене у 2018. години су у поређењу са 2017. у просеку повећане два одсто.

У јануару су поскупели храна и безалкохолна пића и рекреација и култура (за по 1,3 одсто), затим намештај, покућство и текуће одржавање стана (0,3 одсто), станарине, вода, електрична енергија, гас и друга горива, здравство, комуникације, услуге ресторана и хотела (за по 0,2 одсто) и образовање (0,1 одсто).

Појефтинили су одећа и обућа (1,3 одсто) и транспорт (0,8 одсто).

Бета

Актуелно

ХРАНА У СРБИЈИ НАЈСKУПЉА У ПОСЛЕДЊИХ 20 ГОДИНА! Тек следи драстичан СKОK ЦЕНА!

Несташица воде и суше све чешће погађају Србију, те то оставља велике последице по пољопривреду. …

УНИШТЕНО ЖИВИНАРСТВО! Србија увезла чак 12 милиона јаја

Србија ни ове, ни прошле године није извезла ниједно јаје, али је зато увезла више …

Један коментар

  1. Шта још није поскупело? Све, осим пензије и плате радницима, па пензионери и радници живите, рајски, ако имате чиме? OTETO ПРОЛЕТО? Господо пензионери, оседели сте, а не знате с којом птицом идете на буњиште. „Власник“ земље и пензионера добро их лагао седам година и наставља успешно с тим активностима. Такође, пензионери заборавили да им се власник захвалио писмом, што су му добровољно омогучили да им отима пензије, а другима није јасно за колико им је порасла пензија. Пензија им је порасла за 7,33%, но икада већа, а трошкови живота нарасли за више од 20% и то не види гласачка машина свога „власника“, a oтете пензије пензионерима остају проклете „власнику“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *