Насловна / Србија / ПОТОП У ЧАЧКУ: Због обилне кише под водом градске улице, аутомобили под водом (видео)

ПОТОП У ЧАЧКУ: Због обилне кише под водом градске улице, аутомобили под водом (видео)

ЧАЧАК — Због обилних падавина, које су у поподневним сатима захватиле Чачак, потопљене су готово све централне градске улице.

Најкритичније је било у Немањиној И улици Војводе Степе, где је вода поплавила аутомобиле на коловозу, али су под водом И Цигларска, улица Кнеза Васе Поповића, Кнеза Милоша, део код кружног тога поред Медицине рада, где су поплављена возила буквлано плутала бујицом.

Камерман ТВ Телемарк, Илија Пауновић, забележио је и бизарну ситуацију – власник возила које је било под водом плутао је са својим аутомобилом испод надвожњака код Медицине рада.

Услед обилне кише, која је непрестано падала, кишна канализација није успела да прими површниску воду, па је дошло до њеног скупљања на коловозу И тротоарима на градском подручју.

Како је у телефонском разговору за Телемарк изјавио начелник Градског штаба за ванредне ситуације, Братислав Зечевић, дошло је И до пораста водостаја на рекама, али највеће проблеме је направила вода која се задржала на улицама. У појединим деловима града због огромне количине воде саобраћај је био потпуно заустављен. Вода је продрла И у приземне објекте И подруме кућа у нижим деловима града, изјавио је Зечевић, И позвао све грађане који имају такав проблем да се јаве Оперативном центру Службе цивилне заштите на 032 309 075.

Регионалне вести

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Невреме у Бачкој донело град и јак олујни ветар (видео) 10

Невреме у Бачкој донело град и јак олујни ветар (видео)

Невреме са градом, јаким и олујним ветром и обилном кишом захватило је јуче касно послеподне …

Србија: Поплаве на видику 11

Србија: Поплаве на видику

„Србију и регион од недеље увече до 17. маја ујутро очекују обилније падавине“, упозорио је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *