понедељак , 21 септембра 2020

ПОВУКАО НА ЛИДЕРА! Синиша Мали пребио супругу, она поднела кривичну пријаву

0
(0)

Марија Мали оптужила је мужа, градоначелника Београда Синишу Малог, да је физички насрнуо на њу и повредио је. Она је поднела кривичну пријаву за насиље у породици и затражила од државе да је заштити.

Он је међутим одговорио контратужбом за уцену и лажно пријављивање.

Како Курир сазнаје, инцидент због ког је Марија поднела кривичну пријаву догодио се у априлу у њиховом породичном стану на Звездари.Први човек Београда ускоро би требало да буде позван на саслушање у полицију, а уколико се испостави да је крив за насиље у породици, прети му казна од три месеца до три године затвора!

Како Курир сазнаје, Марија Мали оптужила је супруга да је током бурне расправе која се догодила у стану у ком су раније заједно живели насрнуо на њу!

Кап која је прелила чашу

Наводно, пошто је то била кап која је прелила чашу, од државних институција затражила је да заштите њу, али и њихово троје малолетне деце.

– Брак Марије и Синише Малог је у кризи и развод је питање дана. Они не живе заједно, али свађе су постале њихова свакодневица. Тога дана он је дошао у стан и, према Маријиним тврдњама, жестоко су се свађали. Током расправе изговорене су тешке речи, а у налету беса Мали је одгурнуо Марију, она се затетурала и ударила – каже наш саговорник упознат са драмом која се одиграла у стану брачног пара. Да је супруга оптужила првог човека Београда за насиље у породици, потврдио је за Курир и адвокат ког је ангажовала.

Можда се нагоде

– Тачно је да сам поднео кривичну пријаву у име клијенткиње, али пошто је реч о осетљивој ствари, не могу да говорим о детаљима – кратко је потврдио адвокат Слободан Ружић. Познати адвокат додао је и да је „могуће да се све реши на други начин“.

– То значи да је супруга или спремна да опрости Малом или ће евентуално пристати на склапање нагодбе. Уколико се нагоде, то би значило да Синиша Мали призна да је насилник у замену за блажу казну или евентуално уплату одређене суме новца у хуманитарне сврхе. Међутим, с обзиром на то да полиција тек треба да истражи шта се догодило, још је рано говорити о томе на који начин би они то могли да реше – објашњава саговорник из суда.

Синиша Мали није одговарао на наше позиве и поруке.

Међутим, из окружења градоначелника сазнајемо да је он поднео контратужбу за уцену и лажно пријављивање.

Тужилаштво
ЧЕКАМО ИЗВЕШТАЈ ПОЛИЦИЈЕ
Прво основно тужилаштво у Београду потврдило је да је примило кривичну пријаву коју је Марија Мали поднела због насиља у породици.- Тужилаштво је послало захтев за прикупљање потребних обавештења ради провере навода кривичне пријаве МУП. Након добијања извештаја, донећемо одлуку о даљем току поступка – кажу у тужилаштву.Из полиције је потврђено да би Марија и Синиша Мали требало ускоро да буду позвани на саслушање, као и да ће полиција од супруге затражити да достави лекарску документацију о повредама.

Курир

Фото: Драгана Удовичић, Драган Кадић

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Немачки медији: Синиша Мали – симбол корупције у Србији

4.6 (7) У Србији се против независних новинара и активиста воде истраге зато што угрожавају …

Србију до краја године чека још три милијарде евра Вучићевог новог дуга

5 (2) Други пакет помоћи привреди који обухвата двомесечну исплату 60 одсто минималне зараде, што …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *