ПРАВИ СИ ШОК АЉЕК! Сакрио си се кукавице иза жена!

0
(0)

Позивам грађане Србије да не брину због фашистичког упада Бошка Обрадовића, рекао је председник Србије Александар Вучић.

 • Желео сам да се захваллим величанственим женама, које су показале да су у стању да се супроставе фашизму. Одбраниле су инситуцију од фашистичког лидера Бошка Обрадовића – рекао је Вучић поводом данашњег инцидетна испред Скупштине града Београда када су жене запослене у овој институцији направиле „живи зид“ спречивши одборнике Савеза за Србију (СзС) да уђу у овај објекат.
  Он је позвао институције да реагују, а на питање о најављеним протестима испред ТВ Пинк, одговорио је:

Позивам грађане Србије да не брину због последњег фашистичког упада Бошка Обрадовића и његових следбеника у Скупштину града Беогарда. Извињавам се женама што су морале да трпе нападе, физичке, претње шамарчинама које је директно изговарао одборник Милош Павловић

 • Неће они да упадну у ТВ Пинк јер им то неће бити омогућено. Насиље неће бити омогућено никоме. Држава је вагала, не желећи да наседне на провокације. Полиција ће у неком тренутку на њихово насиље морати да реагује – рекао је он.

Додао је да су желели да сви виде њихово насиље, моторне тестере, вешала, шутирање полицајаца.

 • То је навика систем, није случајност. И полиција ће морати да реагује – рекао је Вучић.

Он је овим поводом казао да „фашизам нема будућност у Србији“.

 • „Позивам грађане Србије да не брину због последњег фашистичког упада Бошка Обрадовића и његових следбеника у Скупштину града Беогарда. Извињавам се женама што су морале да трпе нападе, физичке, претње шамарчинама које је директно изговарао одборник Милош Павловић, које су морале да трпе упаде у Скупштину града непозваних лица, јер Обрадовић није никакав одборник у тој скупштини, није из Београда и никада се није кандидовао на београдским изборима“ – нагласио је Вучић на ванредној конференцији за медије.

Такође, он је навео да је „Обрадовић упадао са својим следбеницима у жељи да блокирају једног од фукнционера града, као што су радили само Јобик у Мађарској и нацисти под Адолфом Хитлером“.

 • „Те фашистичке идеје у Србији неће проћи. Демократија је облик који ћемо да негујемо и у будућности – подвукао је Вучић.

Он је истакао да Обрадовића следи апсолутна мањина, која је „веома агресивна“.

 • Фашистичку идеологију можмео и морамо да победимо само ми који желимо демократску, озбиљну и одговорну Србију – поручио је Вучић, истакавши да „фашистичку иделогију можемо и морамо да победимо само ми који желимо слободну, демократску, одговорну и озбиљну Србију“.

Блиц.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Поглавник Вучић: Биће више Хрвата на власти у Србији

5 (2) * Поводом захтева хрватске мањине да више учествује у власти у Србији, Вучић …

Бизговчина преговара осам година и понуда коју ће Србија добити је да је признају шиптарске нарко и терористичке банде

5 (6) Београд је добио одговор на питање — шта добија уколико призна независност Косова? …

4 Коментара

 1. A koji to narod pozivas, konkretno, sok aljeku nemocni?
  Nas ne, niti si ti nas predsednik sok aljeku, niti smo mi tvoj narod, jer se tom narodu decenijama rugas tako felerican i metiljav, pljujes po njemu i nazivas svakojakim imenima!
  Dakle, nemoj taj narod da zoves da te brani, sok aljeku nemocni!

 2. ja nikakvog fasistu sem onog govneta iz ustasluka i njegovog copora ne vidim. HHRRRKKk PU

 3. Мало си се усро од страха а пелене ниси од јутра променио па су твоји сарадници повраћали по клозетима. Бруко! Ти, „храбри радикал“ па „храбри напредњак“ и теби слични истурате жене да вас бране а њих сте уценили губитком посла. Фуј! То је и Јутка радио па је она жена признала пред камером. Ти не да ниси паметан него си непроцењиво глуп и неинвативан. Уругвај ти је недоступан.

 4. Обрадовићу у походу освајања Старог Двора, фалило је да се проведе као вук, када упадне у тору код оваца, а у покушају није могао да изађе. Тада он је миран не напада животиње, а када газда дође, убије је га моткама. Обрадовић боље се провео, истеран је насилно из Двора, као бесно псето.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend