Предраг Кон, стручни сарадник компаније Фајзер (фото)

Предраг Кон, стручни сарадник компаније Фајзер (фото)

Нема ту нимало сукоба интереса наши драги суграђани! Па шта вам је људи, све су то теорије завере! Предраг Кон и његова биографија у којој себе представља стручним сарадником мултинационалне компаније Фајзер која Србији ако је веровати Александру Вучићу треба да испоручи 1.8 милиона доза вакцине за ковид 19. Немате разлога за било какву сумњу. Нема ту апсолутно никаквог сукоба интереса. Одакле вам побогу то?

 


Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Kако су Вучић и Дачић омогућили шиптарским нарко фисовима постепено преузимање Космета

Kако су Вучић и Дачић омогућили шиптарским нарко фисовима постепено преузимање Космета

Шестог децембра 2012. године ондашњи председник Владе Републике Србије Ивица Дачић донео је одлуку о …

Аустралијски милијардер оптужује: Владу плаћа фармакомафија! (видео)

Аустралијски милијардер оптужује: Владу плаћа фармакомафија! (видео)

Предсједница владе Новог Јужног Велса Гледис Бараџиклијан је под утицајем лобисте из Сиднеја коме Астра …

4 Коментара

 1. Предраже Коне молим да се уклоните са медија, Ваша неискреност а слободан сам рећи и злонамерност је толико очигледна да делује попут загушљивог смрада од кога се људи неминовно морају склањати, не би ли живели, дисали. Ако некоме није било јасно 2009. године шта сте нам чинили, онда је овим документом то потврђено и несумњиво! Ваш “посао” је од изузетног значаја за дубину џепа који поседујете, али немојте продубљивати неповерење према медицинској струци (и уопште стручности као таквој) које већ одавно постоји. Посебно је иритантно (што се види из приложеног) да сте одавно изашли из оквира стручности и струке, и поставили се у положај вишенаменског лобисте по потреби различитих фармацеутских компанија. Са подлошћу и караткером проститутке уз безочност какву имају само трговци људских ограна, чините да се шири мржња, успостављају поделе између људи са веома неизвесним током. Ви (у сарадњи са Вучићем и осталим из “штаба”) сте најодговорнији за изазивање константног револта код народа. Вама је то можда метод за осваривање патолошких циљева, а нама одбрана достојанства, части, на крају и голих живота. Стога је и јасно зашто људи имају већу потребу да се бране од ваше злонамерности него од било каквих вируса. Када неко помене маску, а посебно обавезну вакцинацију онда се људи постављају у стање ратне приправности, у формацију одбране. Да скратим, мудар човек који жели да искрено заштити становништво од заразних болести (што ви сасвим сигурно не желите) неће улазити у рат са људима.

 2. mnogo vike oko ove sionske kon jine; pazde da ga ne uplasite, nezna dusa, rodjeni beogrdjanin i kriminalac ko svi ostali, njemu slicni.
  na konja se uvek koristio bic a ako ne drzi zeljeni pravac i
  korak morace na pijac i u Palestinu il u klanicu a tamo imaju za takve protokole, ne tako dugacke ko one njegove.
  nije on tu izabran da nas spasava vec ko znalac protokola i njegovi ciljeva.
  sionci su vazda znali ljudske zrtve prinositi a danas su takvi na visokoj ceni.

 3. Miroljub vodnik prve petoletke

  Je li kupio stan u Bgd na vodi gde stanovi kostaju preko 300.000 euro ?Ako jeste da li je to mogao od penzije ili nekog drugog izvora? Kog izvora? Da li vozi volvo dzip koji nov kosta 90.000 euro ? ako vozi odakle mu toliko novac?

 4. Globalisticko govno. Kada padne ova vlast, a pasce i to ne milom treba kazniti i procesuirati sve izdajnike i koristoljubce na nasoj kozi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *