Насловна / Србија / Хроника / Прелевић о истрази убиства Оливера Ивановића (видео)

Прелевић о истрази убиства Оливера Ивановића (видео)

У Сјеверној Митровици обиљежена је годишњица убиства Оливера Ивановића, једног од политичких челника Срба на Kосову.
На месту где је са шест хитаца слеђа убијен на данашњи дан 2018. године, окупила се родбина, пријатељи и сарадници Ивановића.
Присуствовао је и потпредсједник српске владе Расим Љајић, представници странака које окупљају Србе на Kосову као и швајцарски амбасадор у Приштини.
Нико од представника Српске листе, која је на власти у четири општине на северу Kосова, није присуствовао овом догађају.

Гост у Београду био је адвокат Божо Прелевић.

Актуелно

“Срби“ са КиМ пешке у Београд – за Србију, Вучића и 50 хиљада динара!

Недавно је група Срба са Косова и Метохије кренула пут Београда – пешице. Код многих …

Немачка прво да нам исплати ратну одштету за I и II Светски рат па нека онда дође да нам сере где ће да нам буду границе!

Беч – Циљ предстојеће регионалне конференције у Берлину о Западном Балкану је да се „сахрани” план …

Један коментар

  1. pa i nije obicaj da ubice idu na sarane, dace i pomene, sem mozda oni koji vole da tamo dzaba jedu, takozvani sendvicari i spijuni a i to samoinicijativno jer ko izme/t/cari, /prevedeno, servi su robovi, servijanci copor ubica i otimaca tudjeg, podredjen vodji copora, koji su gore recenim placeni a to im je malo, jer sledovanje je samo pred izbore za copora vodje. — opet, to su covekoliki ljudozderi, dotumarali iz krapinskih spilja, vukodlaci, vuci sa nozem u zubima, vucice cupave i vucicodlacici, koji ne znaju za zemljovid pa se ovde nasli i ostali. — o SVETOJ SRPSKOJ ZEMLJI o kulturi i ostalom oni nista ne znaju. — ko jedan sa njuskom bizona, prevelike vilice, polu slep a gluv ko kamen, turio cvikere, na vasaru ukradene, pa samo mumla. — a vi koji se SRBIMA smatrate treba lovce da pitate kako se postupa sa krvolocnim a premnozenim zverima; nije to od juce, od kad posta covek razumni protiv zveri se bori a ne seta po ulici i jezikom recimo Iidore Sekulic sa njima razgovara. — jok bre, ne razumeju te, moras znati njihov jezik da bi ste se razumeli a toljagu da bi zapamtili.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons