Престаните бар на Божић да позивате на велеиздају, лудаци ненормални!

Престаните бар на Божић да позивате на велеиздају, лудаци ненормални!

Председник Јединствене Србије Драган Марковић изјавио је да Србија треба да направи компромис са косовским Албанцима, али не такав да изгуби све.

“Неки то критикују, али компримиси се праве и у породици, бизнису и спорту, а држава је изнад свих нас и компромис ће, сигуран сам, бити веома користан за грађане Србије”, поручио је Марковић.

Он је истакао да тај проблем морамо да решимо, а да притом никада не заборавимо и не оставимо Србе на Kосову и Метохији.

“И даље ћемо им помагати и борити се да њихова безбедност буде на високом нивоу. Верујте да ће одлука коју будемо донели бити корисна за грађане Србије”, рекао је Марковић.

Према његовим речима, косовски Албанци имају менторе који им говоре шта треба да раде и све што су потписали са Србијом да не важи.

Марковић је у свом родну селу Kончареву, у цркви Светог Јована, чији је ктитор, традиционално организовао паљење бадњака.

Вечерње бдење је служило више свештеника, а присутвовали су представници политичких партија на власти и привредници.

Н1

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ЂОРЂЕВИЋ: Споразум о регистрацијама у Бриселу неприхватљив са становишта Устава Србије и Резолуције 1244

ЂОРЂЕВИЋ: Споразум о регистрацијама у Бриселу неприхватљив са становишта Устава Србије и Резолуције 1244

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић оценио је споразум о регистарским ознакама који је јуче постигнут …

Владимир Билчик, Виола фон Крамон, Тања Фајон и Ромео Францу Србима да дају савете?

Владимир Билчик, Виола фон Крамон, Тања Фајон и Ромео Францу Србима да дају савете?

У овој причи више се не зна ко је већи идиот. Провејава ту и понеко …

4 Коментара

  1. majmune mafijaski, nekad su Zaporoski kozaci pisali pisma sultanu, velikom strategu, muratu a prestolonaslednik Djordje svome bratu degeneriku aleksandru, jer ih je muka terala. — dok ti razvlacis armoniku i gutsas masnu svinjetinu ima takvih koji ni leba nemaju a i dosta onih koji se na ovoj zimi smrzavaju a ti bi hteo, pickin dime, da cute, da bi ti i tebi slicni u miru zderali i lokali. — muratovom sinu ne treba mira dati vec pisma gore navedena pripominjati i u njima receno zeleti. — uostalom taj se ne ozva narodu praznik cestitati, vec zagorcati, a zato mu i treba … pisati i pisati, i na nas najveci praznik, da vam sve prisedne jer vi nista sa Bogom nemate. — vi ste barbari i pogan koja se punom crevu raduje. — hteli bi ste ovcice na pasnjaku prikupiti a vi vukodlaci krvoloci u ovcijem dzubetu ih cuvati i jednu po jednu na raznju okretati. — nece moci, moracemo vas u pakao vratiti. — znamo se mi i iz malog radovati al necemo vasega zuluma i ruganja trpeti i gledati.

  2. Чуј шта рече таљигар: “косовски Албанци имају менторе који им говоре шта треба да раде и све што су потписали са Србијом да не важи”.
    Па господине Бетовене и косовским албанцима и Вучићу су ментори исти. Шта то не важи што су косовски Албанци потписали са Србијом? Не важи само део споразума о формирању Заједнице српских општина, која би имала надлежности удружења голубара, којом замајавате необавештене грађане Србије. Вучићева “Српска листа” која је, поред тога што даје легитимитет власти у Приштини седећи и одлучујући у косовском парламенту, од Уставног суда тзв. Републике Косово тражила је оцену уставности одредбе о формирању ЗСО и добила одлуку да та одредба Бриселског споразума није у сасгласности са Уставом Косова. Све остале одредбе Бриселског споразума, које су све од реда на штету Републике Србије Приштина стриктно поштује. Поштују споразум о укидању свих институција државе Србије на КиМ и њихово интегрисање у косовски систем (полиција, судство, успостављање границе уместо административних прелаза, укидање српских регистарских таблица и личних докумената, укидање цивилне заштите Срба на северу КиМ, уклањање барикада на мосту на Ибру, додела Косову међународног позивног броја +383, који се од данас и примењује. Формирана је и војска Косова, чије је формирање најавио АВ још за 28. новембар 2018-те, али је она формирана мало касније. Како је он знао да ће војска Косова бити формирана ако ту информацију није добио од својих ментора или преговарача Хшима Тачија. И шта то још није испоштовала Приштина? Није испоштовала додатни захтев Вучића за разграничење Србије са делом своје територије, у замену за признање независности Косова, потписивањем правно обавезујућег споразума.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *