Насловна / Србија / Прошло је годину дана од када је Зорана рекла да је „за њу Коридор 10 завршен“

Прошло је годину дана од када је Зорана рекла да је „за њу Коридор 10 завршен“

Наш портал још увек није ангажовао једног стручњака који би могао да мало детаљније прати сектор грађевинарства и остале инфраструктуре (ако се СНС ботови који посећују страницу питају – још увек нам није легао онај новац што су обећали албански лобисти и западне амбасаде).

Пошто немамо једног стручног новинара за ту област, онда нам можда није јасно како то да Коридор 10 још увек није завршен, кад је министарка Зорана Михајловић још пре годину дана (плус један дан, извињавамо се због кашњења) изјавила да је „за њу Коридор завршен и да ће све бити готово до фебруара 2018“.

Уосталом, у то се лако можете уверити:

Ако занемаримо наш покушај да будемо духовити у уводу овог текста, сматрамо да је ово, без дилеме, озбиљна тема.

Дакле, ресорна министарка је дала рок који је пробијен за скоро 8 месеци (ЗА САДА!). Наравно, не рачунамо глупост да је нешто „за њу завршено“, та категорија не постоји када је реч о било ком озбиљом послу.

Од како је „за њу све завршено“ имали смо неколико пуцања потпорних зидова, огроман одрон који је уследио након последњег, предлоге да се „руши брдо“, подсећање да би га „Слоба гађао топовима“ (не знамо да ли је та Вучићева изјава требала да нас утеши?) и наравно, нови бисер Зоће Бабића који је знао да ће брдо да се сруши и није ништа предузимао. И то је још признао пред камерама!

Пошто се крај рада на Коридору 10 не назире, Зорана Михајловић би макар могла да мање лупета и даје нереалне рокове. Јер, за њу је Коридор завршен још пре годину дана. То што је стварност демантује – није проблем за једног СНС-овца. Ионако све што се догађа у Србији делује – нестварно!

Герила.рс

Актуелно

ДОKЛЕ? Нове рупе на неотвореној деоници Kоридора 10! (фото)

Пукотине и закрпе слика су још неотвореног дела Kоридора 10 на потезу између Просека код …

Ауто-пут Сремска Рача-Kузмин од свега 17 километара кошта чак 225 милиона евра!

Деоница Сремска Рача – Kузмин на ауто путу Београд – Сарајево чија би изградња требало …

Један коментар

  1. ZOKO, AUTOPUT NA KORIDORU 10 (ni)JE ZAVRŠEN?

    Ministarka Zoka nije informisana da (ni)je koridor 10 završen ili je bila pijana kada je izgovorila „da je koridor 10, za nju, završen“, ona raspolaže sa mnogim brojevima i koridorima, pa se zbuni. Ona nije znala da će s predsednikom obići koridor u Grdeličkoj klisuri i šta sada, bila je zatečena. Možda je putovala vazduplohovom, pa nije dovoljno videla da autoput (ni)je završen. Ona se usredsredila i une(s)redila kod obrušenog potpornog zida, jer inženjeri, koje je optužila, nisu joj rekli sve o gradnji autoputa i tu je načisto zalutala.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *