Режимски и окупациони медији сикћу као змије отровнице на српско коло код споменика Стефану Немањи (видео)

4.5
(13)

Протеклих месеци у Србији се у одређеним режимским и окупационо медијским круговима води прави специјални рат против свега што је српско. Режимским и окупационим медијима смета било како испољавање српске традиције и пркоса. То су исти они који Србима одвратном пропагандом којој би и Гебелс позавидео намећу експерименталне вакцине било да долазе са Запада или Истока. Најгоре је што неке од тих тзв. вакцина уопште нису вакцине већ је реч о експерименталним генетским терапијама које производе протеине у људском организму за које нико тренутно конкретно не зна шта раде осим да се везују за ДНК структуру и ту врше одређене промене.

Тако данас имате полуписмене калфе и дајгуз генерале који су постали светски имунолози и вирусолози попут несрећника Весића или оне мутаве несреће којој је превасходно потребан логопeд како би научила да састави две просто проширене реченице а да успут не налупета гомилу небулоза. Ти су вам данас ударне песнице оного што је свуда познато као фармако мафија. Та режимска и окупациона багра која је зарад шаке пиринча и једног чизбургера пристала да прода свој народ и земљу као стоку по килу живе ваге данас се налази на заједничком послу.

На истом оном послу на којем су им и преци тако предано радили било да су били у редовима комуниста или усташа. Те модерне комуно-усташе раде на затирању свега српског. Зато као адске змије отровнице сикћу на народно коло које народ у пркосу глобалистичкој и фармако-мафијашкој пропаганди игра око споменика Стефану Немањи.

А тек ће вама Срби да заиграју коло.

Милинко Милинчић, Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Као сваки КОМУНИСТИЧКИ ИСПРДАК: Београд добија бисту Си Ђинпинга?

Као сваки КОМУНИСТИЧКИ ИСПРДАК: Београд добија бисту Си Ђинпинга?

1 (1) Нова комунистичка партија Југославије (НКПЈ) и Савез комунистичке омладине Југославије (СКОЈ) истакли су …

Др Рогановић: Глобалистичка агенда у свим медијима и бесомучна пропаганда вакцине!

Др Рогановић: Глобалистичка агенда у свим медијима и бесомучна пропаганда вакцине!

4.5 (10) Ни после више од годину дана од како се свет налази у корона …

Један коментар

  1. Naravno, uzeli su obavezu da vakcinisu 70 posto kako bi ucenjivali druge 30 posto i primenu Izraela.. u svetu se nije vakcinisalo 2 posto.. vakcinacija ce pokazati za sta je kad odluce, bice kao robovi, kontrolisani i telesno i duhovno.. svet ce to posmatrati da li ide u pravom smeru kako bi porobljavali jednu po jednu drzavu i dolazi do toga

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend