fbpx

РУСКИ МЕДИЈИ: Владе Дивац добио паре од Сороша да прими Косово на Олимпијске игре!

5
(1)

Владе Дивац, прослављени српски кошаркаш (који је највећи део играчке каријере провео у америчкој НБА лиги), сада председник Олимпијског комитета Србије, не престаје да изненађује глупостима и наступима против сопствене државе и организације на чијем је челу.

Дивац је потписао документ којим је дата сагласност Олимпијског комитета Србије да сепаратистичка самопроглашена држава Косово учествује на Олимпијским играма – иако је дуго говорио да се то неће догодити и да Косово може само уз Србију да се појави на ОИ, касније је изјаву променио и убеђивао јавност у Србији да ће Косово само под заставом Олимпијских игара моћи да се појави. Међутим, када је то од њега тражено, он је потписао документ о сагласности Србије да се Косово појави самостално на ОИ.

Пред почетак ОИ у Рију, извређао је кошаркашку репрезентацију Србије, и то током боравка у Сједињеним државама – стао је у одбрану америчких кошаркаша и америчке репрезентације.

Недавно ухаковане информације о раду Сорошевих организација и филијала указују на то, да је Дивчева фондација на Сорошевој листи за донације и да је добила 2,5 милиона долара, отприлике у исто време када је он потписивао сагласност за учешће сепаратистичко-терористичке самопроглашене државе Косово на ОИ.

На вебсајту фондације, поред сарадње са комерцијалним банкама, видљиво је истакнута и информација о сарадњи са организацијом УСАИД.

Једно од малобројних логичних објашњења за овакво беспризорно понашање председника Олимпијског комитета Србије би могло да буде поседовање америчког пасоша и обавеза према Сједињеним државама. У том случају, потребно би било испитати да ли је Владе Дивац у Србији у сукобу интереса и да ли уопште задовољава све услове да би био председник Олимпијског комитета Србије.

Катехон.ру, Дневни журнал

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ДЕЈАН ЛУЧИЋ: Предраг Кон добија 190.000 долара годишње за промовисање Гејтсових вакцина! (видео)

4.5 (30) За промовисање вакцине Била Гејтса против коронавируса, др Предраг Кон од Светске здравствене …

НОВИ ДОKАЗИ ДА ИХ ДОСЕЉАВАЈУ У СРБИЈУ: Број миграната порастао на скоро 10.000 током ванредног стања!

4.7 (12) Границе су херметички затворене, Kомесаријат тврди да су снимци миграната који улазе у …

7 Коментара

 1. SMRAD u ljudskom obličju!

 2. Пера Ложач

  И шта је ту ново.
  Бајата вест.
  Сваки Србин који је радио у САД по повратку ради за САД јер га имају у шаци (пореске и друге брљотине).
  Често се Срби на привременом раду у САД враћају јер су направили брљотину па им је понуђено да или иду у бајбокану или да им шеф буде амбасадор САД у Србији и да раде све што им се каже.
  Дивац је одлучио да не иде у бајбокану.

 3. Пера Ложач

  Дивац је зрео за лустрацију.
  Једино тренутно нема ко да такве лустрира у Србији.
  Али никад се не зна.

 4. Ko izda svetu zemlju, nemao ni roda ni poroda!!!

 5. По хитном поступку сменити издајника са свих функција и одузети му сву имовину коју је добио као награду од Сороша. А за издају,… бајбокана!

 6. Па шта сте очекивали од циганина, него ово. То нема ни образа ни срама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *