Ружичаста тровачница најгледанија телевизија у Србији

0
(0)

Да је ТВ Пинк заиста лидер у региону по свим аспектима, доказ су и свакодневна званична мерења гледаности агенције Нилсен, која показују да је тај програм избор милионске публике, те да је ТВ Пинк најгледанији у Србији, укључујући Јавни сервис.

У јучерашњем дану, према јединим званичним мерењима ТВ гледаности, проценат публике која је била уз Пинк телевизију је невероватних 21%, што је једнако уделу РТС-а (15%) и ТВ Прва (6%) заједно. Да је ружичаста телевизија заиста без конкуренције, и сада на свом историјском максимуму, потврђују истраживања гледаности – од 24 сата у дану, ТВ Пинк је чак 18 сати гледанија од осталих комерцијалних телевизија, али и Јавног сервиса.

Не само што је у дану чак 18 сати најгледанија, ТВ Пинк је од тога 11 сати гледанија од друга два комерцијална емитера и Јавног сервиса заједно, што је још један показатељ да је после 25 успешних година сада на свом врхунцу, са највишим резултатима, од када се мери ТВ гледаност.

Пре само неколико месеци, Жељко Митровић је најавио чак осам нових играних серија у продукцији најгледаније комерцијалне телевизије, од којих се три већ снимају, и према досадашњим успесима аутора и продукције ТВ Пинк несумњиво ће се наћи међу најгледанијим у наредној сезони.

Програм ТВ Пинк је од марта обогаћен новим форматима попут „Пинкових звезда – All Talents“, политичке talk show емисије „Хит Твит“, а емитована је и прва сезона серије „Државни службеник“, чиме је ТВ Пинк задржала стару, али придобила и нову публику. Поред ових, најзаслужнији формат за овакве резулате је и ријалити “Задруга” који свакога дана обара рекорде досадасње гледаности. На само седам дана од финала, “Задругу” свакодневно прати више милиона гледалаца, а у сусрет новој сезони у припреми су и потпуно другачији програмски садржаји.

Поред поменутих, велики део програма па и успеха припада информативној редакцији која већ дуги низ година носи титулу најгледанијег информативног програма свих комерцијалних емитера, како централним вестима – “Национални дневник” тако и јутрањим програмом “Ново јутро”.

Уз свакодневно информисање на ТВ Пинк, гледаоце вечерас на програму ове телевизије очекује суперфинале “Пинкових звезда”, следећег викенда финале најгледанијег ријалитија „Задруга“, али и емисије „Ами Г Схоw“, „Магазин Ин“ и „Премијера – Викенд специјал“, затим нове авантуре Деспота Деспотовића у серији „Шифра Деспот“, и још много тога.

Останите уз програм ТВ Пинк и током лета, а већ од јесени вас очекује програм обогаћем новим серијама, емисијама и наравно нова сезона најгледанијег ријалитија „Задрга“. како би савршеном формулом наставили да постављају нове стандарде на медијском тржишту.

Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Kо сте ви да преносите саопштење синдиката?

5 (3) Директорка ваљевског Дома здравља др Бранка Антић припретила је порталу колубарске.рс тужбом због …

Новац за медије, само режимским фирмама: Фирми основаној дан пре отварања конкурса шест милиона

0 (0) Резултати овогодишњег конкурса за суфинансирање медијских садржаја из области јавног информисања у Београду …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend