Син вође Вучићеве чете батинаша пао због дроге у Лепосавићу

Александар Милојевић, син Зорана Милојевића Зеље, истакнутог члана СНС-а на Косову, ухапшен је у Лепосавићу, на северу Космета. Према писању приштинских медија, њега је ухапсила специјална јединица полиције Косова.

Како наводе, син „блиског сарадника председника Србије Александра Вучића и вође батинашких одреда Српске напредне странке“, приведен је „након сумњи да је ухапшени члан криминалне организације“. Како још наводе, хапшење се догодило у кафићу Том у вечерњим сатима.

Заменик команданта косовске полиције Бесим Хоти потврдио је да је осумњичени ухапшен и одведен у полицијску станицу.

– У склопу борбе против илегалног тржишта наркотицима, једна особа српске националности је ухапшена и одведена у полицијски притвор где је узета изјава. Постоје оправдане сумње да се та особа бави продајом наркотика. Након узимања изјаве, та особа је пуштена из полицијског притвора – додао је Хоти.

Зоран Милојевић Зеља се у српској јавности и медијима помињао као особа коју је опозициони активиста Данило Бобић оптужио за пребијање и киднаповање током предизборне кампање у Врбасу 2013. године. Бобић је Милојевића описао као вођу екипе која га је напала.

– Убацили су ме у кола и одвезли у Врбас где ме је малтретирао и мене су вратили у Змајево око један, два сата, где сам одмах позвао полицију- изјавио је Бобић.

Према његовим наводима тужилац је то окарактерисао као дело „противправног лишавања слободе“. Тужилаштво, међутим, колико је барем познато, Милојевића никада није саслушало.

Иначе, Милојевић је често виђан у пратњи директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића, а учествовао је и у званичним преговорима с Приштином у Бриселу о телекомуникацијама.

Шеф Телекома на Космету

Иако су и медији, али и политичари, тврдили да је Милојевић на челу Телекома регистрованог на Косову, чак и поред визиткарти на којима је јасно исписана његова функција, ни Ђурић ни Милојевић нису потврдили те наводе.

– На челу управног одбора те нове косовске компаније налази се Зоран Милојевић Зеља, широј јавности познат као експерт СНС-а за локалне изборе у Мионици, Лучанима, Врбасу, Зајечару, који је преваспитавао бираче и одборничке кандидате јер нису хтели да слушају – изјаво је Славиша Ристић, посланик у Скупштине Србије.

Ј. Л. Петковић – Вести

Актуелно

СНП „Наши“ тврде: Национална авангарда је Вучићева организација!

СНП “Наши” раскринкаће још једну у низу лажних патриотских организација, а реч је о Вучићевој …

Вулине, твој шеф је последњи идиот на свету који НАТО верује на реч!

Министар одбране Александар Вулин каже за РТС да је за Србију сасвим неприхватљиво формирање тзв. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons