СИН ЖЕЉKА МИТРОВИЋА ИЗБЕГАО СУД: Андреин отац одбрусио судији! НЕМА ПРАВДЕ У ОВОЈ ЗЕМЉИ…

СИН ЖЕЉKА МИТРОВИЋА ИЗБЕГАО СУД: Андреин отац одбрусио судији! НЕМА ПРАВДЕ У ОВОЈ ЗЕМЉИ…

Апелациони суд почео је данас разматрање жалби на пресуду којом је Александар Митровић, син власника телевизује “Пинк” Жељка Митровића, осуђен на 11 месеци кућног затвора због несреће у којој је погинула Андреа Бојанић (17). Митровић се није појавио у суду, а сам почетак разматрања жалби обележио је окршај родитеља погинуле Андрее, Саше Петровића, са председницом судског већа Надом Хаџи-Перић.

У Апелационом суду у Београду данас је почело разматрање жалби тужилаштва и одбрана у поступку који се водио против Александра Митровића, који се није појавио на седници, већ су само присутни његови адвокат Миленко Милисављевић и Боривој Поповић.

Са друге стране на седницу је дошао Андреин отац Саво Бојанић, али и родитељ погинуле тинејџерке Саша Петровић, који је уједно и правни заступник њене мајке Еме.

Сам почетак седнице обележио је окршај између председнице судског већа и Петровића, због места у судници. Између осталог, судија је у једном тренутку рекла „ово није кафана“, алудирајући на суд, на шта је правни заступник родитеља девојчице рекао:

„Горе је него у кафани. Осам година ово траје“, истакао је Петровић.

Након тога, судија је започео читање пресуде, односно њено образложење, које је трајало више од два сата, након чега је суд донео одлуку о паузи.

Подсетимо, одбрана Митровића, на седници Апелационог суда, покушава да оспори крунски доказ у овом поступку, односно снимак са надзорних камера места где је дошло до несреће и на основу кога је утврђено да је оптужени прекорачио брзину.

Син власника телевизије “Пинк” осуђен је октобра прошле године на 11 месеци кућног затвора уз електронски надзор због Андреине смрти, а реч је о поновољеном поступку у коме је осуђен на исту казну, као и у првобитном.

Он је добио и и забрану управљања возилима Б категорије у трајању од годину дана.

Извор: Нова.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Поново одложено суђење Kолувији и припадницима МУП-а, БИА-е и ВОА-е

Поново одложено суђење Kолувији и припадницима МУП-а, БИА-е и ВОА-е

Суђење полицајцима и припадницима Безбедносно-информативне и Војнообавештајне агенције који су оптужени да су штитили оптуженог …

РЕПРЕСИВНИ АПАРТХЕЈД! Ево колике су казне за непоштовање одлука о ковид пропусницама

РЕПРЕСИВНИ АПАРТХЕЈД! Ево колике су казне за непоштовање одлука о ковид пропусницама

У суботу и недељу ће све инспекције бити на терену После данашњег састанка председнице Владе …

2 Коментара

  1. Opozicija mora da napravi paralelno sudstvo i da kažnjava barabe kako treba da se radi a na odsluženje kazne slati iste kad sloboda dođe u Srbiju.

  2. Valjda su to svi vidjeli vec odavno. Sve lopovi i ulizice koje sudije i te kako stite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *