СИНДИКАТ ВОЈСКЕ: Вучићу, нећемо да ти будемо огледни кунићи за вакцине!

4.9
(12)

Председник Србије Александар Вучић је у обраћању на конференцији за новинаре јуче, између осталог рекао, да ће два милиона грађана бити вакцинисано, међу којима и припадници Војске Србије.

Устав Рерпублике Србије јасно предвиђа у члану 25. да „нико не може бити подвргнут медицинским или научним огледима без свог слободно датог пристанка“. С обзиром да је Корона као вирус још недовољно позната, поставља се питање да ли ће припадници Војске Србије бити огледни кунићи.

ФОТО: ВС.РС

Зато Синдикат запослених у Министарству одбране и Војсци Србије „Слога“ пита надлежне у војсци ,а пре свега начелника Генералштаба какава ће бити судбина запослених у Војсци Србије ако се уведе обавезна вакцинација? Да ли ће и на који начин бити војска третирана? Да ли то значи да ће војна полиција приводити припаднике Војске Србије на вакцинацију? Да ли ће они који откажу послушност сносити последице кажњавања, па и губитка посла?

Синдикат тражи одговоре од начелника Генералштаба Војске Србије Милана Мојсиловића , којима би запослени у Војсци Србије били унапред информисани шта их чека. Одговори на ова питања су у интересу припадника Војске Србије и свих грађана , јер од војске зависи безбедност целе државе и народа.

СИНДИКАТ ЗАПОСЛЕНИХ У МО И ВС

Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Где нас је довела Вучићева власт: Редови за бесплатну храну у Београду (видео, фото)

4.3 (4) Током викенда колектив „Солидарна кухиња“ кувао је и делио храну у Београду за …

Поглавник Вучић: Биће више Хрвата на власти у Србији

5 (2) * Поводом захтева хрватске мањине да више учествује у власти у Србији, Вучић …

Један коментар

  1. Bravo vojsko…uvek je bila na strani naroda nadam se da je tako…jedino zandarmski kunici verni satanizmu ako vec nisu cipovani, onakav rad milicije je za sud..prokleti satanisti, nedajte da vas brkaju brojkama o smrti laz i namesteno, seljakaji pacijente, porodica preko fejsa pitaju u grupi gde im je bolesnik iz porodice…uzas…laaazzzz

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend