fbpx

Шиптарски терористички олош јавно понижава Србију а ти се Вулине са газдом кревељиш као луд на брашно

0
(0)

Албанци морају да одлуче да ли хоће да воде ратове Рамуша Харадинаја, али да при том морају да разумеју да више нису иста време и те ратове више неће водити читав свет, поручио је данас министар за рад Александар Вулин, који каже да Србија веома озбиљно схвата претње лидера Алијансе за будућност Косова.

“Некажњени злочинац увек тражи да се његов злочин понови и увек тражи да има помоћ у вршењу злочина. Албанци морају да разумеју да ово нису иста времена и да ратове које Харадинај хоће да изазове неће више водити читав свет, већ ће морати да их воде сами“, рекао је Вулин новинарима.

Како је навео, Албанци морају да одлуче да ли хоће да воде Харадинајеве ратове и „колико дечјих глава имају за бацање”, јер свет више неће ратовати са Србијом због идеје велике Албаније.

“Прошли пут кад је видео српску војску, Харадинај је трчао. Следећи пут када је буде видео, он ће пузати“, рекао је Вулин.

Он је навео да Србија веома озбиљно схвата претње Харадинаја, јер се ради о човеку који је био премијер, како је истакао, тога што зову Косово.

„То је човек који је некажњени ратни злочинац, од кога очекујемо да се Европска унија и САД ограде иначе ће морати да живе са последицама онога што је урадио”, рекао је Вулин.

Према његовим речима, Харадинај је човек чији злочин није кажњен, а чим није кажњен, он прети да се понови.

„Албанци морају да одлуче да ли хоће да воде Харадинајеве ратове. Свет више неће бомбардовати Србију због ратног злочинца и терористе”, рекао је Вулин.

Албанци, истакао је, морају да буду свесни да ће своје ратове морати да воде сами и да ће ратове које је Харадинај покушао да изазове плаћати главама своје деце, а не деце из Европске уније и САД.

„Мораће да их плате сами, а ја се надам да има довољно разума у албанском народу да Харадинај не говори у њихово име”, рекао је Вулин.

Наводећи да у изборима политичари говоре оно што народ жели да чује, Вулин је истакао да је он јако забринут ако је то што Харадинај говори оно што Албанци желе да чују.

„Још једном их питам да ли су сигурни да треба да гласају за људе који хоће да их воде у рат и који хоће њихову децу да воде у рат да би они постали богати и моћни”, рекао је Вулин.

Према његовим речима, то је питање за њих, није питање за нас.

Вулин је рекао да ће Србија умети и да може да заштити себе, своју територију и народ без обзира на ком делу територије он живи и запитао да ли су Албанци спреми да гину за Харадинајеве планове.

“Нека буду сигурни да свет 2017. и 1999. више није исти. Никада више тако велика сила неће доћи да ратује за идеју ‘велике Албаније“’, закључио је Вулин.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучићев коалициони партнер Харадинај затирао целе породице, лично силовао девојчице!

5 (2) Харадинај, током рата чувен као Смајли, иначе командант зоне Дукађини, где је идентификовано …

Откривена поверљива преписка која доказује да су форензичари Унмика знали за „жуту кућу“

5 (2) Агенција Срна тврди да има доказе да су форензичари Унмика знали за „жуту …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *