Насловна / Србија / Хроника / СНП „Наши“ тужио Ану Брнабић због тога што их је назвала фашистима

СНП „Наши“ тужио Ану Брнабић због тога што их је назвала фашистима

СНП “Наши” саопштио је да је данас поднео тужбу Основном суду у Аранђеловцу против премијерке Ане Брнабић, због увреде и клевете према активистима тог покрета.

СНП „Наши“, саопштио је да је повод за тужбу обраћање Брнабић окупљенима, који су јој добацивали и звиждали, током говора на Орашцу које је назвала фашистима.

„Ана Брнабић изнела је низ гнусних клевета на рачун СНП Наши и наших активиста које је понављала више пута, а њена изјава је пренета у медијима што је додатно довело до ширења лажи које је изговорила“, саопштио је овај покрет.

Сматрају, наводе у саопштењу, да је председница Владе прешла све границе културног и нормалног понашања и да ће због изговорених речи морати да одговара пред судом.

Они су затражили јавно извињење Ане Брнабић као и финансијску одштету у износу од 10 милиона динара.

ФоНет, Данас Онлине

Актуелно

Петровић: Вучићу, које то дете Ана Брнабић има? Кад га је родила? Да јој га ниси ти родио? (видео)

Председник Београдског фронта Немања Петровић огласио се поводом коментара председника СНС Александра Вучића везаних за …

БЕСРАМНА ИЗЈАВА АНЕ БРНАБИЋ – “Сиромаштво у Србији је искорењено”

Председница Владе Србије Ана Брнабић присуствовала је данас представљању Трећег националног извештаја о социјалном укључивању …

2 Коментара

  1. Nije ovo preslo nikakve granice, ovo ni ne zna sta je to, ovo niti je normalno niti kulturno, niti vaspitano, da ima granice ne bi izlazilo na svetlost dana, niti u javnost, nakaza devijantna, niti bi se ovako obracala normalnim ljudima. Potomak ustase i ubice nama kaze da smo mi fasisti!? I jos neki popisani premijer NASE zemlje!
    E, zato sto nije normalno i nije zdravo je i postavljeno na taj polozaj!

  2. БРАВО НАШИ ! УДРИТЕ ПО НАКАЗИ !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons